Αποκάλυψη – Πολυτεχνειούπολη: Οι «διαρροές» που έκανε η αστυνομικός για να ξεφεύγει ο «Τζούλιο»

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τη δράση του αρχηγού του κυκλώματος με έδρα την Πολυτεχνειούπολη αλλά και της δόκιμης αστυνομικού.

Άγνωστες λεπτομέρειες, για τη δράση του αρχηγού του κυκλώματος με έδρα την Πολυτεχνειούπολη αλλά και της δόκιμης αστυνομικού, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr.
Όπως περιγράφεται στη δικογραφία, ο αρχηγός, με το ψευδώνυμο «Τζούλιο», κρυβόταν στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα σε διάφορα δωμάτια. Στις 19.30 της 28ης Ιανουαρίου 2022 μυστικοί αστυνομικοί τον εντόπισαν να μπαίνει μόνος του σε πολυκατοικία της λεωφόρου Παπάγου. Πρόκειται για οικία όπου ζουν συγγενικά του πρόσωπα.

Στις 21.30 της ίδιας ημέρες αστυνομικοί της ΟΠΚΕ μετέβησαν στο Α.Τ. Ζωγράφου με σκοπό την προετοιμασία των δυνάμεων για επικείμενη επιχείρηση σύλληψης του φυγόποινου «Τζούλιο».
Εκείνη την ώρα, ωστόσο, στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου βρισκόταν η 22χρονη δόκιμη αστυφύλακας.

Στις 00.02 η 22χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά με μέλος του κυκλώματος και από τη συνομιλία προκύπτει ότι ενημέρωσε με κωδικοποιημένη ορολογία ότι επιτηρείται από αστυνομικές Αρχές ο αρχηγός. Το αποτέλεσμα ήταν ο «Τζούλιο» να εξαφανιστεί με τη βοήθεια συνεργών του.

Αυτή όμως δεν ήταν η μόνη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του αρχηγού που δεν ευοδώθηκε. Στις 12 Ιουλίου 2022 αστυνομικοί της ΟΠΚΕ παρακολουθούσαν το σπίτι συγγενικού του προσώπου, εντός του οποίου βρισκόταν ο καταζητούμενος.
Κατά τη διάρκεια προετοιμασίας των αστυνομικών για την επικείμενη σύλληψή του, αυτός διέφυγε με τη βοήθεια συνεργών του απειλώντας τους αστυνομικούς με πυροβόλο όπλο. Συγκεκριμένα ο 30χρονος «Τζουλιο», κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να τον προσεγγίσουν, έβγαλε από το τσαντάκι πιστόλι και το έστρεψε προς το μέρος τους στοχεύοντας τους. Διέφυγε με μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε συνεργός του με ιλιγγιώδη ταχύτητα και εισήλθε στην Πανεπιστημιούπολη από την είσοδο που βρίσκεται επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.
Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία συνέλαβε για την υπόθεση 32 άτομα, ανάμεσά τους η δόκιμη αστυνομικός και ο «Τζούλιο» που ήταν το άτομο που επιτέθηκε με κατσαβίδι σε γυναίκα αστυνομικό και δέχτηκε τα πυρά της.
Σχετικές ειδήσεις

Πολυτεχνειούπολη: Τρεις συμμορίες είχαν για ορμητήριο τις εστίες – Διέπραξαν τουλάχιστον 29 ληστείες
Πολυτεχνειούπολη: Τα ευρήματα της αστυνομίας στις φοιτητικές εστίες – Πώς δρούσαν οι συμμορίες
Πολυτεχνειούπολη: Ο Αλβανός «Εσκομπάρ» αιμόφυρτος λίγο μετά τον πυροβολισμό του στις εστίες (Pic)


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss