Απόκοσμο και υπνωτικό, το πρώτο trailer για το Alita: Battle Angel

Η ιδέα να ξυπνήσει κάποιος μια μέρα με απολύτως καμία μνήμη ακούγεται τρομακτική. Αλλά ακόμα πιο τρομακτικό είναι να φανταστεί κανείς, το να μην θυμάται ποιός “ήταν”, ακόμη και όταν “ήταν” ζωντανός. Πως θα ήταν να το βιώσετε για πρώτη φορά; Τι θα κάνατε; Πού θα πήγαινες? Ποιος θα σε αγαπήσει; Τώρα προσπαθήστε να φανταστείτε τι θα νιώθατε αν ήσασταν ένα cyborg που ζείτε σε έναν διεφθαρμένο κόσμο όπου άλλα cyborgs σας κυνηγούν για λόγους που δεν καταλαβαίνετε και έχετε την απίστευτη νέα sci-fi περιπέτεια Alita: Battle Angel.

Όταν μάλιστα στα credits του νέου trailer, φιγουράρουν φαρδιά-πλατιά, τα ονόματα των Cameron & Rodriguez, πηγαίνεις κατευθείαν στο τέλους του άρθρου και πατάς το play. Εμείς όμως θα πούμε δυο κουβέντες παραπάνω, ελπίζοντας να τις διαβάσετε…

Για περισσότερο από μια δεκαετία, ο James Cameron εργάστηκε για την προσαρμογή του manga του Yukito KishiroBattle Angel Alita“, προτού παραδώσει τα καθήκοντά του στον σκηνοθέτη των (μεταξύ άλλων) Spy Kids / Machete / Sin City, Robert Rodriguez.

Η ιστορία ξεκινάει από τον 26ο αιώνα και αφορά ένα θηλυκό cyborg, την Alita (την υποδύεται η Rosa Salazar, απο το νεο Maze Runner: The Death Cure), που διασώθηκε από ένα σωρό σκουπιδιών και επισκευάστηκε από τον Dr. Dyson Ido (Christoph Waltz). Ανακαλύπτοντας ότι ο υιοθετημένος πατέρας της, ήταν κυνηγός επικηρυγμένων τον βοηθάει στο έργο του, μαθαίνοντας παράλληλα για το χαμένο παρελθόν της στη πορεία, ενω έρχεται αντιμέτωπη με ανθρώπους που γνωρίζουν την ιστορία της. Φυσικά, όλα αυτά συμβαίνουν στο μακρινό μέλλον, μια δυστοπία όπου οι ισχυροί έχουν “αφήσει” στους φτωχούς μια καταστραμμένη Γη.

Με τον Rodriguez να μην έχει δείξει κάτι συναρπαστικό, για σχεδόν μια δεκαετεία και τον Cameron να είναι μόνιμα κολλημένος στήν Avatar-land, το νεο τους απόκοσμο εγχείρημα Alita: Battle Angel είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία και για τους δύο κινηματογραφιστές να μας υπενθυμίσουν ότι είναι πρωτοπόροι, με την δύναμη να ταρακουνήσουν τη βιομηχανία. Τουλάχιστον το πρώτο δείγμα απο το υπέροχο trailer, δείχνει οτι μάλλον θα τα καταφέρουν.

Η παραγωγή και το σενάριο, μαζί με την Laeta Kalogridis, είναι του James Cameron, ενω το cast, εκτός απο τούς Rosa Salazar και Christoph Waltz, συμπεριλαμβάνει ενα φοβερό assemble, αποτελούμενο απο τούς Mahershala Ali, Keean Johnson, Jennifer Connelly, Ed Skrein, Michelle Rodriguez και Jackie Earle Haley.

Το Alita: Battle Angel, θα κάνει πρεμιέρα στις 20/7/2018

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss