Αποκτήστε φθηνά Windows 10 με 5.99€ και Office 2021 από 13.79€!

Αν και τα Windows 11 έχουν κυκλοφορήσει περίπου 1 χρόνο τώρα, η Microsoft δεν έχει ξεχάσει την κυκλοφορία αναβαθμίσεων για τα Windows 10. Σε παλαιότερη ανακοίνωση, η Microsoft έχει αναφέρει ότι οι ενημερώσεις λογισμικού των Windows 10 θα περιλαμβάνουν ένα μικρό σύνολο χαρακτηριστικών, ενώ αυτά θα φθάσουν στον τελικό καταναλωτή μέσω της σχετικής υπηρεσίας της εταιρείας. Με άλλα λόγια, τα Windows 10 22H2 θα είναι μια ακόμη ενημέρωση που δεν θα εντυπωσιάζει με τα νέα χαρακτηριστικά που θα διαθέτει σύμφωνα με ότι έχουμε δει από τo κανάλι Release Preview της Microsoft.
Όποιος τρέχει την τελευταία έκδοση των Windows 10 θα μπορέσει να αναβαθμιστεί πολύ εύκολα και γρήγορα στα Windows 10 22H2. Η διαδικασία εγκατάστασης και αναβάθμισης μπορεί να είναι αρκετά γρήγορη, με την αναβάθμιση να εστιάζει σε χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με την παραγωγικότητα και την ασφάλεια, κάνοντας τα Windows 10 ένα εξελιγμένο λειτουργικό σύστημα.

Αν δεν μπορείτε να αναβαθμιστείτε στα Windows 10 εξαιτίας κάποιου προβλήματος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η επίσημη τιμή του λειτουργικού συστήματος είναι $199,99. Ευτυχώς το Keysfan’s Software Sale σας φέρνει αρκετές προσφορές! Στο Keysfan μπορείτε να αποκτήσετε μια αυθεντική και φθηνή άδεια Windows 10 Pro με μόλις 7.25€! Υπάρχει ακόμα δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης στα Windows 11, όπου στο Keysfan μπορείτε να βρείτε μ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss