Αποκτήστε το Microsoft Office 2021 Pro για πάντα μόνο με 25,61€ καθώς και άλλα προγράμματα με έκπτωση έως και 62%

Η σουίτα εφαρμογών γραφείου Office είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα της Microsoft και είτε είστε φοιτητής είτε επαγγελματίας, χρειάζεστε το Office για να σας βοηθήσει στη μελέτη αλλά πιθανόν και στην εργασία σας.

Όπως γνωρίζετε, υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδόσεις του Office. Υπάρχει αρχικά η συνδρομητική έκδοση του Microsoft 365 για την οποία χρειάζεστε μια συνδρομή για να τη χρησιμοποιήσετε, ενώ υπάρχει η κλασσική έκδοση της σουίτας Office όπου χρειάζεται να πληρώσετε μόνο ένα εφάπαξ ποσό και στη συνέχεια μπορείτε να το χρησιμοποιείτε χωρίς περιορισμούς.

Ποιες όμως είναι οι πιο δημοφιλείς εκδόσεις; Αρχικά το Office 2021 Home and Business, το οποίο είναι καλύτερο για νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις που επιθυμούν να απολαμβάνουν όλες τις κλασικές εφαρμογές του Office και το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook. Στη συνέχεια υπάρχει η έκδοση Home and Student που έχει σχεδιαστεί για οικογένειες και φοιτητές που θέλουν να χρησιμοποιούν όλες τις βασικές λειτουργίες που προσφέρει η σουίτα Office για τα μαθήματά τους. Τέλος το Office 2021 Professional είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη και πρακτική επιλογή μεταξύ των 3. Οι λειτουργίες του είναι πιο πλήρεις και ισχυρές και αποτελεί μια πιο οικονομική επιλογή για ιδιώτες ή επιχειρήσεις.
Η επίσημη τιμή του Office 2021 Pro είναι στα 439,99 δολάρια στην επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft, όμως μπορείτε να το αγοράσετε μ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss