Απολογήθηκε ο Ezra Miller μετά τα απανωτά προβλήματα που έχει προκαλέσει – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Mπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει γίνει χαμός με τον Ezra Miller, ωστόσο όπως έγινε γνωστό υπάρχουν 3 σενάρια από την Warner Bros., ενώ πλέον ο ηθοποιός απολογήθηκε για τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα.

O 29χρονος ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη για τις πρόσφατες ενέργειές του: «Έχοντας βιώσει πρόσφατα μια περίοδο έντονης κρίσης, πλέον καταλαβαίνω ότι πάσχω από περίπλοκα προβλήματα ψυχικής υγείας και έχω ξεκινήσει θεραπεία. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όσους ανησύχησα και τάραξα με τη συμπεριφορά μου στο παρελθόν. Δεσμεύομαι να καταβάλλω την προσπάθεια που χρειάζεται για να επανέλθω σε ένα υγιές, ασφαλές και παραγωγικό στάδιο στη ζωή μου».
Πριν λίγο καιρό είχε νέα μπλεξίματα με τον νόμο έχει ο ηθοποιός, που αυτή τη φορά κατηγορείται για διάρρηξη σε βαθμό κακουργήματος στο Stamford, όπως αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας του Vermont. Σύμφωνα με αυτή η διάρρηξη έγινε σε ένα σπίτι την 1η Μαΐου το απόγεημα και αφαιρέθηκαν πολλά μπουκάλια αλκοόλ, ενώ οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν ήταν παρόντες. Μετά από συνεχείς ελέγχους και έρευνες της αστυνομίας και αφού πήρε καταθέσεις από μάρτυρες, απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον ηθοποιό. Η αστυνομία εντόπισε τον Miller στις 7 Αυγούστου και του ζήτησε να εμφανιστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο του Vermont στις 26 Σεπτεμβρίου.
Να θυμήσουμε πως συν τοις άλλοις κατηγορείται από τους γονείς μιας κοπέλας για χειραγώγηση ανηλίκου. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Τρίτη στο Standing Rock Sioux Tribal Court και τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE, ο δικηγόρος και ακτιβιστής Τσέις Άιρον και η παιδίατρος σύζυγός του Σάρα ισχυρίζονται ότι ο ηθοποιός σήμερα 29 ετών, χειραγωγούσε και έλεγχε την κόρη τους Tokata I …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss