Απολύμανση τώρα! Πώς η χλωρίνη θα σε βοηθήσει να κρατήσεις το σπίτι σου ασφαλές

Οι οδηγίες πάντως ήταν αρκετά σαφείς: «Μένουμε σπίτι», παραμένουμε αισιόδοξοι, ψύχραιμοι και κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προστατέψουμε εμάς και αυτούς που αγαπάμε!

Αν υπάρχει κάτι που επισημαίνει εύστοχα η παρούσα κατάσταση σε σχέση με τον COVID 19, είναι την αναγκαιότητα μίας σχολαστικής προσωπικής υγιεινής και την τακτική καθαριότητα του προσωπικού μας χώρου. Ειδικότερα, όσες από εμάς έχουν οικογένεια και μοιράζονται το ίδιο σπίτι με μικρά παιδιά ή κάποιο άτομο σε ευπαθή ομάδα, γνωρίζουν πόσο απαιτητικό είναι να διατηρήσεις ένα απόλυτα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον. Τα μικρότερα μέλη της οικογένειας μάλιστα, είναι εκείνα που λόγω ηλικίας δυσκολεύονται να κατανοήσουν τον κίνδυνο, μπορεί να συμπεριφερθούν απερίσκεπτα ανά πάσα στιγμή και να μην προφυλαχθούν επαρκώς.

Οι οδηγίες πάντως ήταν αρκετά σαφείς: «Μένουμε σπίτι», παραμένουμε αισιόδοξοι, ψύχραιμοι και κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προστατέψουμε εμάς και αυτούς που αγαπάμε! Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε και τα ισχυρά μέσα για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές «καταφύγιο», κρατώντας μικρόβια ή παθογόνους μικροοργανισμούς μακριά, με μία ισχυρή «σπιτική» απολύμανση.

Επενδύουμε στο κατάλληλο «οπλοστάσιο»

Για να κερδίσουμε τη «μάχη» ενάντια στα μικρόβια, καλό θα ήταν να επενδύσουμε σε προϊόντα που είναι ικανά να σκοτώσουν όλους τους τύπους μικροβίων, άρα και όλα τα βακτήρια ή τους ιούς. Σε αντικείμενα και επιφάνειες που χρησιμοποιούμε καθημερινά, όπως ο πάγκος της κουζίνας, το χειριστήριο της τηλεόρασης, συγκεντρώνονται εστίες διαφορετικών ειδών μικροβίων, που μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις ή ακόμη και αλλεργίες.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.