«ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και EUROBANK στηρίζουν τους νέους γονείς της Κω και Νισύρου

«ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και EUROBANK: Το πλαίσιο στήριξης διευρύνεται και αγκαλιάζει τις ανάγκες των γονιών με τα νεογέννητα παιδιά τους

Στα Δωδεκάνησα συνεχίστηκε το πρόγραμμα στήριξης των νέων ζευγαριών του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την Eurobank. Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου χθες παραδόθηκαν βρεφικά πακέτα (baby kits), που περιλαμβάνουν βρεφική ένδυση, είδη υγιεινής του μωρού, σκεύη τροφών και αποστείρωσης, πάνες, κρέμες κ.λ.π., για να καλύψουν αυξημένες ανάγκες που έχει ένα παιδί στους πρώτους μήνες της ζωής του.
Το πλαίσιο στήριξης διευρύνεται και αγκαλιάζει τις ανάγκες των γονιών με τα νεογέννητα παιδιά τους, παρέχοντας στήριξη από ειδικούς επιστήμονες αλλά και τραπεζικές διευκολύνσεις, καθώς και δωρεάν ασφάλεια υγείας παιδιού για 2 χρόνια.

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, συναντήθηκαν με τους νέους γονείς, όπου ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του τόνισε: «Σε αυτή τη χαρούμενη και ευλογημένη στιγμή που η οικογένεια σας απέκτησε ένα παιδί, η Ιερά Μητρόπολις και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Eurobank συμμετέχουμε με πρόσφορο τρόπο. Βασική επιδίωξη μας είναι να βρεθούμε κοντά σας, συμβάλλοντας επικουρικά στη διαδικασία της ανατροφής παιδιών, ιδιαιτέρως στις παρούσες δυσχερείς συνθήκες πολυετούς οικονομικής και κοινωνικής δοκιμασίας· θέλουμε να αισθάνεσθε ότι δεν είστε μόνοι σας, ιδιαιτέρως στις ακριτικές περιοχές της Πατρίδος μας. Άλλωστε, σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, χρειάζεται να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο».
Ο κ. Δήμτσας υπογράμμισε: «ότι η συνεργασία της Eurobank με την ‘’ΑΠΟΣΤΟΛΗ’’ συμβάλει και στηρίζει έμπρακτα νέους γονείς, αναπτύσσοντας πρωτοβουλίες, δράσεις και βέλτιστες πρακτικές που θα ανακουφίσουν την οικογένεια. Στεκόμαστε δίπλα στους νέους, ενθαρρύνοντας την απόκτηση παιδιών με στοχευμένες δράσεις, ειδικά σε αυτές τις ακριτικές γωνιές της Ελλάδος μας που αντιμετωπίζουν έντονο δημογραφικό ζήτημα. Το μέλλον της χώρας είναι τα παιδιά. Με αρωγό και την Εκκλησία, όπως έκανε πάντα και θα συνεχίσει, να βρίσκεται δίπλα σε κάθε οικογένεια».

PHOTO GALLERY

Photo 1/5

Photo 2/5

Photo 3/5

Photo 4/5

Photo 5/5


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss