Αποστόλης Τότσικας: «Ο γάμος μας με τη Ρούλα ήταν και δεν ήταν τυχαίος»

Στην παρέα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου φιλοξενήθηκε ο Αποστόλης Τότσικας. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στο νέο ερωτικό δράμα εποχής της ΕΡΤ «Ηλέκτρα», μίλησε στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης και αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη.

Αποστόλης Τότσικας - Ρούλα Ρέβη: Κλείνουν δέκα χρόνια μαζί

«Υπάρχει επιμονή στο να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι. Σίγουρα δεν υπάρχει η τέλεια οικογένεια. Είναι μια συνεχής προσπάθεια, πάντα να προσπαθούμε, όταν αγαπάς τον άλλον», ανέφερε αρχικά ο Αποστόλης Τότσικας.

«Είναι σημαντικό να βάλεις όλη σου τη δύναμη και να προσπαθείς να ξεπεράσεις τα εμπόδια, που μπορεί να μην είναι εμπόδια αλλά μια χαζομάρα της στιγμής», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας | Το σύγχρονο σπίτι τους θα... |  Celebrities Ειδήσεις

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Αποστόλης Τότσικας ρωτήθηκε για τον γάμο του με τη φωτογράφο, Ρούλα Ρέβη, αποκαλύπτοντας πως αυτός έγινε χωρίς κανέναν προγραμματισμό σε ένα από τα ταξίδια τους: «Δεν ήταν προγραμματισμένο, πήγαμε στο Λος Άντζελες, κάτσαμε εκεί στον Δημήτρη Γιαννέτο και λέω: δεν μας παντρεύεις; Ήταν και δεν ήταν τυχαίος. Πήρα τη μάνα μου και της λέω: παντρεύτηκα!».

«Η Ρούλα είναι ένας άνθρωπος πολύ σοφός άνθρωπος. Με βοήθησε στη ζωή και στη δουλειά μου», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Αποστόλης Τότσικας μιλώντας για τη σύζυγό του.

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss