Απόστολος Γκλέτσος: «Έχει έρθει κάτι καλό στη ζωή μου, είμαι ευτυχισμένος»

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην εκπομπή «Love it», με αφορμή την παράσταση του Καραγκιόζη όπου παίζει και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του.

«Έκανα το εμβόλιο»

Αρχικά, ο ηθοποιός είπε: «Δεν ξέρω αν ήταν κορονοϊός ή αν ήταν μια λοίμωξη, δεν ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Έκανα το εμβόλιο».

«Όσα έγιναν με το #metoo δεν νομίζω ότι θα επηρεάσουν τη γνώμη του κοινού για το θέατρο»

Αναφερόμενος στο ελληνικό κίνημα #metoo το οποίο ήρθε στην επιφάνεια μετά το ξέσπασμα της «θύελλας» καταγγελιών στον χώρου του θεάτρου, ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε: «Όσα έγιναν με το #metoo δεν νομίζω ότι θα επηρεάσουν τη γνώμη του κοινού για το θέατρο. Βρέθηκαν τρεις, είναι ένα ποσοστό απειροελάχιστο».

«Αν είχαν γίνει μπροστά μου θα είχα επέμβει»

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν κάποιος πάρει δύναμη στα χέρια του δείχνει τελικά τι κουβαλάει στην ψυχή και το κεφάλι του. «Στα αυτιά μου έφταναν διάφορα θέματα. Όμως δεν ήξερα. Αν είχαν γίνει μπροστά μου θα είχα επέμβει», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Είμαι ευτυχισμένος»

Επιπλέον, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι «είναι καλά» στη νέα του φημολογούμενη σχέση. Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχει έρθει κάτι καλό στη ζωή μου, είμαι ευτυχισμένος».

«Και να πω στην κόρη μου να μη γίνει ηθοποιός, θα με ακούσει;»

Αναφορικά με την κόρη του, στην ερώτηση αν θα την αποτρέψει από το να γίνει ηθοποιός, ο ο ίδιος τόνισε: «Και να πω στην κόρη μου να μη γίνει ηθοποιός, θα με ακούσει;».

Δείτε παρακάτω:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss