Απόστολος Λύτρας: «Έχω δεχτεί απειλητικά e-mail για να μην εκπροσωπήσω την Ιωάννα»

Ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι τον περασμένο Μάη έξω από τον χώρο εργασίας της, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αναφέρθηκε στην χτεσινή δίκη στο Εφετείο Αθηνών, αλλά και για το σκοτεινό παρασκήνιο πίσω από την πολύκροτη αυτή υπόθεση που σόκαρε το Πανελλήνιο.

Ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, αποκάλυψε ότι μόλις έγινε γνωστό ότι θα εκπροσωπήσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα της αδίστακτης επίθεσης με βιτριόλι, άρχισε να λαμβάνει απειλητικά μηνύματα προκειμένου να αφήσει την υπόθεση. Ειδάλλως, όπως ανέφερε ο ίδιος, θα υπήρχαν άσχημες συνέπειες για εκείνον.

«Έγραφε να παρατήσω την Ιωάννα, αλλιώς θα σου κάνω το ίδιο»

Χαρακτηριστικά, ο κ. Λύτρας ανέφερε: «Δεν φοβάμαι. Έχω δεχτεί απειλητικά e-mail για να μην εκπροσωπήσω την Ιωάννα. Όταν συνελήφθη η κατηγορούμενη σταμάτησα να δέχομαι τα απειλητικά e-mail».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έγραφε να παρατήσω την Ιωάννα, αλλιώς θα σου κάνω το ίδιο. Υπήρχε μία διεύθυνση, πήγα στη δίωξη, έκανα κατάθεση, αλλά δεν προέκυψε κάτι».

Μάλιστα, τα λεγόμενα του ποινικολόγου επιβεβαίωσε και η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία έχει δει τα εν λόγω ηλεκτρονικά μηνύματα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss