Apple iPhone 12 Pro Max Review – Ο πατήρ της οικογενείας

Το μεγαλύτερο από τα τέσσερα φετινά iPhone είναι εδώ και ονομάζεται iPhone 12 Pro Max, προσφέροντας τη μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη καμέρα και μπαταρία από τα μικρότερα «αδερφάκια» του.

Είναι επίσης η μεγαλύτερη συσκευή iPhone που έχει φτιάξει ποτέ η Apple.

Υιοθετώντας σχεδιασμό που θυμίζει το iPhone 4, ενσωματώνοντας 5G και προσφέροντας προηγμένες τεχνολογίες σε κάμερα και βίντεο είναι ένα κινητό που απαιτεί την προσοχή όλων, όμως πόσο καλά τα καταφέρνει σε κάθε επίπεδο;

Ξεκινώντας από τα όσα βλέπουμε προτού πάμε στα πιο τεχνικά, το iPhone 12 Pro Max έχει διαστάσεις 160.8 x 78.1 x 7.4mm και ζυγίζει περίπου 228 γραμμάρια. Αυτό το κατατάσσει ως το μεγαλύτερο iPhone, ακόμη μεγαλύτερο κι από το αντίστοιχο περυσινό iPhone 11 Pro Max ενώ είναι λίγο πιο βαρύ για τα δεδομένα των smartphones που έχουμε συνηθίσει – χωρίς απαραίτητα να είναι πολύ βαρύ, όμως αυτό είναι υποκειμενικό.

Περιμετρικά, θυμίζει το design του iPhone 4 αφήνοντας πίσω τις πιο καμπύλες γραμμές των νεότερων iPhone προτιμώντας πιο επίπεδες πλευρές. Μάλιστα, οι πλευρές του είναι αρκετά παχιές αλλά και επίπεδες σε σημείο που μπορεί να σταθεί όρθιο – όμως δεν προτείνεται για προφανείς λόγους, μια άσχημη πτώση κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να καταλήξει. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι – διαφέρει από τα iPhone 12/12 Mini, που έχουν σώμα αλουμινίου – σε συνδυασμό με γυαλί κατασκευασμένο από την φημισμένη Corning, για μέγιστη προστασία.

Στην πίσω όψη βρίσκεται ψηλά και αριστερά, κοιτώντας το, η τριπλή συστοιχία καμερών και φλας ενώ η ματ όψη του γυαλιού δημιουργεί μια παράξενα όμορφη εικόνα. Παρά τις επίπεδες πλευρές και την αλλαγή σχεδιασμού, παραμένει ελκυστικό στο μάτι και ευχάριστο στο χέρι. Δεξιά, εντοπίζεται το power button και στην αριστερή πλευρά τα πλήκτρα έντασης και το πλήκτρο σίγασης. Μια όμορφη λεπτομέρεια είναι τα χρυσά δαχτυλίδια που περιβάλλουν τις κάμερες, δίνοντας μια ακόμη πιο premium όψη στο ήδη ξεχωριστό design της συσκευής.

Κάτω βρίσκεται διπλό ηχείο και στη μέση μια θύρα Lightning, δίπλα στην οποία βρίσκεται το μικρόφωνο. Σε συνδυασμό με το βασικό ακουστικό, το ηχείο μπορεί να λειτουργήσει στερεοφωνικά και παράγει πολύ καλή ένταση με τις αναμενόμενες παραμορφώσεις στη δυνατότερη ρύθμιση, κάτι που αγγίζει κυρίως όσους ακούνε μουσική από τα ηχεία. Επίσης, το ηχείο στο ακουστικό είναι λίγο πιο «αναιμικό» από το βασικό κάτι που είναι κατανοητό, καθώς προορίζεται κυρίως για ομιλία. Δεν είναι άσχημο σε καμία των περιπτώσεων, βέβαια, και για παρακολούθηση ταινιών/σειρών η δουλειά των στερεοφωνικών ηχείων γίνεται πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο.

Διαβάστε ολόκληρο το review

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss