Apple iPhone 12 Series με A14 Bionic και 5G πιθανές τιμές στην Ελλάδα | TechNode.gr – Εγγύηση στην τεχνολογία

Share the load!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Στην πολυαναμενόμενη εκδήλωση υλικού «Hi, Speed» στο Cupertino, η Apple έβγαλε τέσσερα νέα iPhone. Ναι, η σειρά iPhone έχει σήμερα εξελιχθεί σε τέσσερις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max. Η νέα σειρά τροφοδοτείται από το πρώτο chipset 5nm A14 Bionic στον κόσμο, υποστηρίζει 5G και φέρνει πληθώρα άλλων μικρών αναβαθμίσεων.

Apple iPhone 12 Series: Προδιαγραφές

  • Σχεδιασμός & οθόνη

Μπορείτε να δείτε ότι τα νέα iPhone δεν φαίνονται πολύ διαφορετικά σε σύγκριση με τους προκατόχους τους. Περιμέναμε από την Apple να προσφέρει μια μικρότερη εγκοπή, αλλά σίγουρα δεν ισχύει εδώ. Η σειρά iPhone 12 περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα και διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη οθόνης – όλα τα πάνελ Super Retina XDR (OLED) αυτή τη φορά.

Ακόμη και το iPhone 12, διάδοχος του iPhone 11 , και το φθηνότερο iPhone 12 mini, μια νέα προσθήκη στη σειρά, περιλαμβάνουν μια οθόνη OLED σε αντίθεση με τα πάνελ Liquid Retina LCD . Το μπροστινό πλαίσιο καλύπτεται με Ceramic Shield , ένα νέο γυαλί + κεραμικό προστατευτικό στρώμα που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Corning.

Το iPhone 12 mini διαθέτει οθόνη 5,4 ιντσών, τα iPhone 12 και 12 Pro έχουν οθόνη 6,1 ιντσών. Και τέλος, το μεγαλύτερο από όλα είναι το iPhone 12 Pro Max με οθόνη 6,7 ιντσών στο μπροστινό μέρος. Εξακολουθείτε να έχετε μια τεράστια εγκοπή στην κορυφή, που περιλαμβάνει την τεχνολογία Face ID και μια κάμερα selfie 12MP, στο μπροστινό μέρος.

Τα iPhone 12 και 12 mini έχουν τώρα πλαίσιο αλουμινίου, κάνοντάς το να μοιάζει με τα παλαιότερα iPhone και τα τελευταία μοντέλα iPad Pro. Οι παραλλαγές Pro, από την άλλη πλευρά, διαθέτουν ένα πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι που είναι αρκετά γυαλιστερό και προσθέτει στην premium ποιότητα της συσκευής. Όλα τα μοντέλα έχουν βαθμολογία IP68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

  • Εσωτερικά

Κάτω από την κουκούλα, ολόκληρη η σειρά iPhone 12 τροφοδοτείται από το τελευταίο chipset A14 Bionic που έκανε το ντεμπούτο του με το νέο iPad Air στις αρχές του μήνα. Είναι το πρώτο chipset στον κόσμο που βασίζεται σε αρχιτεκτονική 5nm. Το chipset συσκευάζει έναν εξα-πυρήνο CPU, τετραπύρηνη GPU και ένα νέο 16-core Neural Engine, με έως και 11 τρισεκατομμύρια λειτουργίες ανά δευτερόλεπτο (TOPs) Όλες οι παραλλαγές του iPhone 12 υποστηρίζουν συνδεσιμότητα Gigabit LTE και 5G (δίκτυα mmWave και sub-6GHz) εκτός συσκευασίας.

Το chipset συνδυάζεται με τουλάχιστον 64 GB αποθήκευσης στο iPhone 12 και 12 mini. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν έως 256 GB μοντέλα αποθήκευσης. Οι παραλλαγές Pro, από την άλλη πλευρά, έχουν τουλάχιστον 128 GB αποθηκευτικού χώρου και μπορούν να φτάσουν τα 512 GB. Η Apple δεν μοιράζεται την ποσότητα μνήμης RAM που υπάρχει στα τηλέφωνά της, οπότε περιμένετε να μάθουν τα βίντεο από το teardown

Όλα τα μοντέλα iPhone 12 υποστηρίζονται από το iOS 14 που κυκλοφόρησε πρόσφατα , το οποίο φέρνει μια Βιβλιοθήκη εφαρμογών, υποστήριξη widget, μια νέα διεπαφή Siri, εικόνα-σε-εικόνα, Κλιπ εφαρμογών και πολλά άλλα στο τραπέζι. Το λογισμικό εμφανίζεται ακόμη και όταν οι εφαρμογές έχουν πρόσβαση στην κάμερα, το πρόχειρο και το μικρόφωνο. Μπορείτε να δείτε τις νέες λειτουργίες απορρήτου του iOS 14 στο βίντεό στο YouTube εδώ:

  • Κάμερες

Ακριβώς όπως και οι προκάτοχοί του, τα τυπικά μοντέλα iPhone περιλαμβάνουν μια τετράγωνη ρύθμιση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος, ενώ οι παραλλαγές Pro περιλαμβάνουν μια αναβαθμισμένη διάταξη τετραπλής κάμερας στο τετράγωνο cutout. Οι κάμερες υποστηρίζουν πολλές νέες δυνατότητες, όπως Night Time Time Lapse, Night Mode Selfies, HDR video recording και πολλά άλλα.

Τα iPhone 12 και 12 mini διαθέτουν σύστημα διπλής κάμερας με κύρια κάμερα 12MP (f / 1.6) και εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 12MP (f / 2.4) με FOV 120 μοιρών. Υποστηρίζει OIS, Smart HDR 3, εγγραφή βίντεο 4K @ 60FPS και ψηφιακό ζουμ 5x.

κάμερες iphone 12 pro

Όσον αφορά τα iPhone 12 Pro και Pro Max, η Apple διπλασιάζει το βελτιωμένο οπτικό ζουμ και τον αισθητήρα LiDAR (για πρώτη φορά στο iPad Pro 2020 ) για εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας. Έχετε μια κύρια κάμερα 12MP (f / 1.6), έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 12MP με FOV 120 μοιρών, μια κάμερα 12MP τηλεφακός στις παραλλαγές Pro.

Το iPhone 12 Pro υποστηρίζει οπτικό ζουμ 4x, ενώ το iPhone 12 Pro Max υποστηρίζει οπτικό ζουμ 5x. Και τα δύο τηλέφωνα υποστηρίζουν dual-OIS , κάλυμμα φακού ζαφείρι, Deep Fusion και μια νέα δυνατότητα Apple ProRAW που σας επιτρέπει να κάνετε κλικ και να επεξεργάζεστε εικόνες RAW χρησιμοποιώντας την εγγενή εφαρμογή Φωτογραφίες.

  • Ασύρματος φορτιστής MagSafe

Ενώ το MagSafe μπορεί να έχει σταματήσει από τα MacBooks πριν από χρόνια, η Apple αποφάσισε τώρα να αναβιώσει το δημοφιλές moniker για μια νέα μαγνητική ασύρματη λύση φόρτισης για τη νέα σειρά iPhone 12. Υπάρχουν πλέον μαγνήτες ενσωματωμένοι στα νέα τηλέφωνα της Apple, μαζί με το ασύρματο πηνίο φόρτισης, που επιτρέπει στους χρήστες να ευθυγραμμίζονται σωστά και να κουμπώνουν φορτιστές στο πίσω μέρος. Η Apple παρουσίασε επίσης θήκες, καλύμματα και άλλα αξεσουάρ που κουμπώνουν μαγνητικά στο πίσω μέρος του iPhone 12.

Ο MagSafe Wireless Charger υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έως και 15W σε αντίθεση με την ενσύρματη φόρτιση 20W με τη σειρά iPhone 12.

φορτιστής magsafe για iPhone 12

Επίσης, όπως φημολογείται, ο γίγαντας του Cupertino αποφάσισε να αφαιρέσει τον φορτιστή από το κουτί λιανικής του iPhone 12, για να επιτύχει τους περιβαλλοντικούς στόχους της εταιρείας. Θα λάβετε ένα καλώδιο USB Type-C to Lightning που θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε φορτιστή USB-C για να ενεργοποιήσετε τη γρήγορη φόρτιση στο iPhone 12 σας.

Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει τα μεγέθη της μπαταρίας, οπότε θα πρέπει να περιμένετε τα βίντεο για να μάθετε.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η νέα σειρά iPhone 12 έχει τιμή από 699 $ στις ΗΠΑ και Rs. 69.900 στην Ινδία . Μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες για όλα τα νέα μοντέλα εδώ:

  • iPhone 12 mini – ξεκινά από 812 € περίπου
  • iPhone 12 – ξεκινά από 928 € περίπου
  • iPhone 12 Pro – ξεκινά από 1383 €
  • iPhone 12 Pro Max – ξεκινά από 1499 €

Το iPhone 12 και 12 mini θα είναι διαθέσιμο σε πέντε χρωματικές παραλλαγές – μπλε, μαύρο, πράσινο, λευκό και κόκκινο. Οι παραλλαγές Pro, από την άλλη πλευρά, θα διατίθενται σε τέσσερα χρώματα – ασημί, χρυσό, γραφίτη και μπλε του Ειρηνικού.

Το iPhone 12 και το iPhone 12 Pro θα είναι διαθέσιμα για αγορά από τις 30 Οκτωβρίου στην Ινδία. Το iPhone 12 mini και το iPhone 12 Pro Max θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από τις 6 Νοεμβρίου και θα κυκλοφορήσουν από τις 13 Νοεμβρίου. Ποια είναι η γνώμη σας για τα τέσσερα νέα μοντέλα iPhone;

πηγή

Share the load!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss