Άψογα μαλλιά το καλοκαίρι με αυτά τα προϊόντα

Το καλοκαίρι τα μαλλιά ταλαιπωρούνται πάρα πολύ και για να έχεις άψογα μαλλιά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού κάνε χρήση των προϊόντων.

Το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας, η έκθεσή τους στον ήλιο, το καθημερινό λούσιμο αλλά και το καθημερινό styling είναι οι βασικοί παράγοντες που τον Σεπτέμβριο θέλουμε άμεσα ραντεβού με τον κομμωτή μας.

Ήδη από τα μέσα του καλοκαιριού βλέπουμε ότι τα μαλλιά μας γίνονται άγρια, ξηρά και αφυδατωμένα. Τα σημάδια είναι πολλά και είναι απαραίτητο να τους προσφέρουμε έξτρα ενυδατικά προϊόντα για πλήρη αναδόμηση. Υπάρχουν όμως προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ παραλίας, μαζί με τα υπόλοιπα αντηλιακά για πρόσωπο και σώμα.

Άψογα μαλλιά

Άψογα μαλλιά:  Η καλοκαιρινή σειρά προϊόντων

Κάθε εταιρεία με προϊόντα μαλλιών, το καλοκαίρι κυκλοφορεί καλοκαιρινή σειρά περιποίησης -η οποία περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, μάσκα και λαδάκι για τις άκρες, μέχρι το απαραίτητο αντηλιακό μαλλιών, που εκτός από προστασία του χρώματος, χαρίζει έξτρα ενυδάτωση μετά την πρώτη βουτιά στη θάλασσα. Ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ παραλίας, μαζί με τα υπόλοιπα αντηλιακά για πρόσωπο και σώμα.

Επενδύστε σε μία πλήρη σειρά προϊόντων και χαρίστε στα μαλλιά σας την πραγματική αναδόμηση που χρειάζονται τους καλοκαιρινούς μήνες. Με αυτό τον τρόπο ίσως μπορέσετε να αποφύγετε το ραντεβού σας με τον κομμωτή, μόλις γυρίσετε από τις διακοπές σας.

Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, προτείνουμε μερικές αγαπημένες σειρές περιποίησης μαλλιών.

Δείτε ποια είναι αυτά τα προϊόντα

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.