Αρχαιολόγοι για Οικονομόπουλο: Το παλαιό Φρούριο δεν είναι για συναυλίες τέτοιου είδους μουσικής

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε γνωστό μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως είχε μια προγραμματισμένη συναυλία στις  19 Αυγούστου, στο Παλαιό Φρούριο στην Κέρκυρα, η οποία όμως ακυρώθηκε.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο δημοφιλής τραγουδιστής, η Αρχαιολογία έκρινε ότι η εκδήλωση δεν σύναδε με την ιστορικότητα του χώρου.Ο Νίκος Οικονομόπουλος ενοχλημένος, ανακοίνωσε στα Social Media, ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά, υποστηρίζοντας πως η Αρχαιολογία «ενεργεί με όλως περίεργα κριτήρια περί της πολιτισμικής ποιότητας, επιτρέποντας κατά το δοκούν τη διεξαγωγή συναυλιών στον χώρο του Παλαιού Φρουρίου».Παρόλα αυτά η κα. Δέσποινα Κουτσούμπα, Πρόεδρος Ελλήνων Αρχαιολόγων, ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook πως «η συναυλία για την οποία δόθηκε η άδεια από την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας δεν ήταν συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου, αλλά του Κερκυραίου σαξοφωνίστα και συνθέτη Γιώργου Κατσαρού μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο», ενώ τόνισε πως η «ΕΦΑ Κέρκυρας δεν δίνει το Παλαιό Φρούριο για συναυλίες τέτοιου είδους μουσικής».Η ανάρτηση της Δέσποινας Κουτσούμπα, αναφέρει:
«Σχετικά με την συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου στο παλιό Φρούριο Κέρκυρας.Η συναυλία για την οποία δόθηκε η άδεια από την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων στο παλαιό Φρούριο Κέρκυρας ΔΕΝ ήταν συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου, αλλά του κερκυραίου σαξοφωνίστα και συνθέτη Γιώργου Κατσαρού μαζί με τον Ν. Οικονομόπουλο.Όταν όμως κυκλοφόρησε η αναγγελία της συναυλίας (βλ. φωτο), ο Γ. Κατσαρός δεν υπήρχε πουθενά. Ως εκ τούτου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss