Αργεντινή: Αδιανόητα πράγματα στο Ράσινγκ Κλουμπ – Ντιφένσα Χουστίσια και τρελό φινάλε

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Η Ράσινγκ Κλουμπ έχανε 4-2 στο 78′, το VAR ακύρωσε το γκολ της Ντιφένσα Χουστίσια, η φάση γύρισε πίσω και δόθηκε πέναλτι στη Ράσινγκ, το έχασε, αλλά τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 96′.

Αδιανόητα πράγματα συνέβησαν στον αγώνα της Ράσινγκ Κλουμπ με την Ντιφένσα Χουστίσια για το πρωτάθλημα Αργεντινής και το τελικό 3-3 ήρθε με τρόπο αδιανόητο. Βέβαια, στην εποχή του VAR έχουμε δει πολλά και θα δούμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον, αλλά κάποιες φορές το σενάριο ξεπερνάει την φαντασία.

Η Ράσινγκ, η οποία διεκδικεί το πρωτάθλημα με τις Ατλέτικο Τουκουμάν και Μπόκα Τζούνιορς, βρέθηκε να χάνει με 4-2 και ενώ το χρονόμετρο έδειχνε το 78ο λεπτό. Αντιλαμβάνεται κάποιος την κατήφεια και την απογοήτευση.

Εντέλει, έπειτα από έλεγχο του VAR, το γκολ ακυρώθηκε και όχι μόνο αυτό, αλλά δόθηκε πέναλτι στη Ράσινγκ για το 3-3. Αυτό δεν συνέβη ποτέ, καθώς το πέναλτι χάθηκε από τον Βέκιο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ.

Παρ’ όλα αυτά, η παρτίδα σώθηκε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μορένο, ο οποίος με κεφαλιά ισοφάρισε για τη Ράσινγκ, η οποία μπορεί να έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς, αλλά τουλάχιστον γλίτωσε την ήττα.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss