Άριελ Κωνσταντινίδη: Δεν έχει καλυτερεύσει η σχέση με τον πρώην σύζυγό μου

Η Άριελ Κωνσταντινίδη, σε πρόσφατη συνέντευξη της, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην κακή σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγό της.

Δείτε όσα είπε η Άριελ Κωνσταντινίδη:

  • Είχατε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη σας ότι η σχέση σας με τον πρώην σύζυγό σας ήταν κακή. Πώς είναι σήμερα η επικοινωνία;

«Δεν έχει καλυτερεύσει, απλώς τα οικονομικά ζητήματα που είχαν ακολουθήσει τη νομική οδό ξεκαθαρίστηκαν εκτός δικαστηρίου. Αυτό ήταν μια πάρα πολύ καλή εξέλιξη και αυτός ήταν ο λόγος που αναφερόμουν στις συνεντεύξεις μου, γιατί ήθελα να πιεστεί η άλλη πλευρά χωρίς να χρειαστεί να πάμε στα δικαστήρια», είπε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

«Όχι… πρέπει να σπάσουν κι αβγά όταν υπάρχει αδικία κι όταν υπάρχει ψέμα»

Και συνέχισε: «Αυτό το έκανα εν γνώση μου γιατί τα παιδιά μου πρέπει να καταλάβουν και να ξέρουν διαβάζοντας τα ενδεχομένως στο μέλλον όταν θα είναι μεγάλα, ότι η μητέρα τους δεν είναι μια γυναίκα που φοβάται ή που θα κάνει τον οποιονδήποτε συμβιβασμό προκειμένου να μην σπάσει αβγά».

«Όχι… πρέπει να σπάσουν κι αβγά όταν υπάρχει αδικία κι όταν υπάρχει ψέμα. Θέλω να δουν αργότερα ότι υπήρξα μια γυναίκα που μάχεται για το συμφέρον της οικογένειάς της. Όταν έχει υπάρξει αδικία και ψέμα και έλλειψη εμπιστοσύνης, δεν μπορείς από τον φόβο μην χαλάσει η οικογενειακή ατμόσφαιρα να μην κάνεις τίποτα», πρόσθεσε.

«Χρειάζεται να αλλάξει ριζικά αυτό το κομμάτι του σεβασμού»

Και συμπλήρωσε: «Όπως δεν επιτρέπεται πλέον ο συμβιβασμός όταν δεν υπάρχει ο σεβασμός στα επαγγελματικά σου, πόσο μάλλον στο οικογενειακό. Χρειάζεται να αλλάξει ριζικά αυτό το κομμάτι του σεβασμού».

Η συνέντευξη δόθηκε στο περιοδικό «ΕΓΩ» και την Νάντια Αδαμοπούλου.

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.