Άρης ανάδρομος στους Διδύμους: Πώς θα επηρεάσει τα ερωτικά σου;

Ο Άρης, που θεωρείται στην αστρολογία ως ο πλανήτης της δύναμης και της ενέργειας, μας κάνει παθιασμένους, μαχητικούς και φιλόδοξους. Περίπου κάθε δυόμιση χρόνια γυρίζει «φαινομενικά» ανάδρομος κι αυτή η αλλαγή έχει συνέπειες που μέσα σε όλα επηρεάζουν και την ερωτική μας ζωή. Κατά την αναδρομή του, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 14 Ιανουαρίου, θα μας στερήσει πρωτοβουλίες και κίνητρα, ενώ από πολλούς χαρακτηρίζεται ως «δολοφόνος της λίμπιντο». Ας δούμε πιο αναλυτικά τι έχει να περιμένει κάθε ένα από τα δώδεκα ζώδια.
ΚΡΙΟΣ ♈ 
Δυστυχώς για εσένα, θα πεις κουβέντες στον/στην σύντροφό σου, που έπειτα δεν θα μπορείς να μαζέψεις. Παράπονα, απωθημένα και ό,τι άλλο είχες μέσα σου θα σε οδηγήσουν σε ένα συναισθηματικό ξέσπασμα, όμως επειδή θα ξεφύγεις, θα χάσεις το δίκιο σου. Ακόμη κι αν είσαι ελεύθερος/η και κανονίσεις κάποιο ραντεβού με νέο φλερτ, θα μπορούσε να καταλήξει σε καβγά-τραγωδία, αφού χωρίς να το πολυσκεφτείς θα του/της σούρεις τα εξ αμάξης, βλέποντας στο πρόσωπό του/της όλους/όλες όσες σε πλήγωσαν. Μεγάλο λάθος, ειδικά εάν σου αρέσει πολύ!
ΤΑΥΡΟΣ ♉
Ακόμη και ένα μικρό αρνητικό σχόλιο που μπορεί να σου κάνει ο/η σύντροφός σου, θα το πάρεις τόσο βαριά και θα πληγωθεί η αυτοεκτίμησή σου και θα κάνεις τον κακό χαμό. Επιπλέον, θα αισθανθείς κατάμονος/η και φυσικά δεν αποκλείεται μέχρι και να ζητήσεις να χωρίσετε ή να εκφράσεις την κτητικότητά σου με ακραίο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα απορρίπτεις τους πάντες, πάλι λόγω ανασφάλειας, ακόμη κι αν μέχρι χθες είχες δείγματα πως πρόκειται για καλές περιπτώσεις. Πιθανώς να κάνεις το λάθος και να χαλάσεις πολλά χρήματα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss