Άρης: Άρση των ban, διευθετήθηκε η υπόθεση του Σανικίτζε

ΑΡΗΣ

ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε για την άρση των ban που είχε από την FIBA διευθετώντας και την τελευταία εκκρεμότητα, αυτή του Βίκτορ Σανικίτζε.

Λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη της Basket League, η ΚΑΕ Άρης ολοκλήρωσε την διευθέτηση των ban που του είχαν επιβληθεί από τη FIBA για οφειλές του παρελθόντος.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ήδη διακανονίσει τις οφειλές προς τον Ντέβιν Μαρμπλ, τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και τον Βλάντο Γιάνκοβιτς. Επιπλέον η ΚΑΕ ενημέρωσε το πρωί του Σαββάτου (24/9) πως η υπόθεση του Βίκτορ Σανικίτζε που ήταν σε εκκρεμότητα διευθετήθηκε οριστικά παράλληλα με την περίπτωση του Μάικλ Τζένκινς.

Αυτό σημαίνει πως με την διευθέτηση των ban η ΚΑΕ Άρης μπορεί να δηλώσει κανονικά τους ξένους παίκτες της τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, με το πρώτο ευρωπαϊκό ματς για το FIBA Europe Cup να πλησιάζει.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τους τέσσερις πρώην αθλητές της ομάδας οι οποίοι είχαν επιβάλλει ban από τη FIBA. Ο λόγος για τους Βίκτορ Σανικίτε, Ντέβιν Μαρμπλ, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Οι συμφωνίες με τους άνωθεν έγιναν από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ χωρίς να χρειαστεί μεσολάβηση της FIBA. Ενημερώνουμε ότι στην περίπτωση του Μαρμπλ υπάρχει εξόφληση, ενώ η υπόθεση του Σανικίτζε διευθετήθηκε οριστικά, κάτι που έχει γίνει ήδη στην περίπτωση του Μάικλ Τζένκινς, η οποία ήταν η πιο «επίπονη» οικονομικά για την ομάδα μας.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ διευθετεί (σε καθημερινή βάση) τις σημαντικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και πρώτος στόχος παραμένει η οικονομική εξυγίανση της εταιρείας, σε μία πολύ δύσκολη, οικονομικά, εποχή”.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss