Άρης: Εκτός με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ο Μπράμπετς

Άρης: Η θλάση που έχει υποστεί ο Γιάκουμπ Μπράμπετς θα τον αφήσει εκτός απ’ τα κρισιμότερα ματς μέχρι τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τεράστια ατυχία για τον Άρη και φυσικά για τον Γιάκουμπ Μπράμπετς. Ο διεθνής Τσέχος αμυντικός όπως διαβάσατε έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού. Κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα. Μετά απ’ το συγκεκριμένο διάστημα θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να ετοιμαστεί και να βρει ρυθμό, πριν ξαναγυρίσει στην ενδεκάδα.

Προφανώς ο Ενκουλού θα πάρει τη θέση του, όμως το πλήγμα για τους Θεσσαλονικείς είναι μεγάλο. Και επειδή ο Τσέχος είναι απ’ τους κορυφαίους στόπερ της Super League, αλλά και επειδή ανάμεσα στα ματς που θα χάσει είναι τα δύο ντέρμπι που απομένουν στον Άρη μέχρι τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Μπράμπετς δε θα είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι της 9ης Οκτώβρη για την 7η αγωνιστική, απέναντι στην ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Επίσης, θα είναι τεράστια έκπληξη αν είναι σε θέση να βοηθήσει στο παιχνίδι στις 22/10 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 9η αγωνιστική.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss