Άρης: Προσφορά 12 διαρκείας από φιλάθλους για άνεργους και φοιτητές

Η ΚΑΕ Άρης γνωστοποίησε ότι φίλαθλοι της ομάδας έκαναν δωρεά 12 εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, τα οποία θα διατεθούν σε άνεργους ή φοιτητές.

Τα οκτώ από αυτά τα αγόρασε το ARIS London Fans και άλλα τέσσερα πρόσφερε επιχειρηματίας της πόλης και γνωστός φίλος της ομάδας, ο Βαγέλης Κριτσίμης.

Η ενημέρωση του Άρη για τον τρόπο διαθεσής τους:

“Η αλληλεγγύη και η αγάπη για τον συνοπαδό είναι συνώνυμα του ΑΡΗ. Κι αυτό αποδεικνύεται σε κάθε ευκαιρία. Έτσι και τώρα.

Το ARIS London Fans, η φωνή και η δύναμη του ΑΡΗ στην Αγγλία, αγόρασε 8 εισιτήρια διαρκείας, τα οποία διαθέτει σε άνεργους και φοιτητές, σε φιλάθλους, δηλαδή, οι οποίοι θέλουν διακαώς να βρεθούν κοντά στην ομάδα, αλλά δεν έχουν αυτήν τη δυνατότητα.

Την ίδια ώρα, ο γνωστός φίλος του ΑΡΗ, Βαγγέλης Κριτσίμης και το Kritsimis Jewellery (https://www.facebook.com/kritsimisjewellery www.kritsimis.gr) αγόρασε και διαθέτει τέσσερα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία μπαίνουν στην ίδια κλήρωση.

Από σήμερα Παρασκευή (23/09) έως την Κυριακή 02/10, όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στην κλήρωση που θα γίνει για τα 12 εισιτήρια διαρκείας καλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους στη διεύθυνση [email protected].

Τα στοιχεία που πρέπει να σταλούν είναι:

Ονοματεπώνυμο

ΑΜΚΑ

EMAIL

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 03/10. Οι νικητές θα παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας τους από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και πρέπει να προσκομίσουν απαραιτήτως κάρτα ανεργίας ή φοιτητικό πάσο σε ισχύ.

Σημειώνεται ότι όποιος έτερος φίλος του ΑΡΗ επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας και να το διαθέσει σε άνεργους και φοιτητές, μπορεί να επικοινωνήσει με την μπουτίκ της ΚΑΕ (2310 275464) και το εισιτήριό του θα προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα, για τη σχετική κλήρωση.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί θερμά, τόσο το ARIS London Fans, όσο και το Kritsimis Jewellery γι’ αυτήν την αξιέπαινη κίνηση.

Ραντεβού στο «Nick Galis Hall»!

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss