Άρης Σερβετάλης: «Πλέον δεν κάνω ερωτικές σκηνές»

Ο Άρης Σερβετάλης συνάντησε τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και σ’ αυτή τους την συνάντηση ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε αναλυτικά για τον ρόλο του στην νέα ταινία της Γιελένα Πόποβιτς, «Ο άνθρωπος του Θεού» (“Man of God”), αλλά και για τις κριτικές που έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής η ταινία. Τι απαντά ο ηθοποιός στις αρνητικές κριτικές ο ίδιος;

«Μου δημιουργεί μία έκπληξη»

Αρχικά, ο ηθοποιός είπε: «Μου κάνει την εντύπωση μία εμπαθής κριτική που δεν στοχεύει κατασκευαστικά στο έργο, αλλά στοχεύει και σε άλλα πράγματα. Μου δημιουργεί μία έκπληξη».

«Αισθάνομαι περισσότερο την αίσθηση της ευθύνης για το πού συμμετέχω και πώς τοποθετούμαι μέσα στα πράγματα»

Η πίστη του στον Θεό είναι γνωστή και δηλώνει ότι έχει επηρεάσει τον τρόπο που ορίζει τον εαυτό του τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Αισθάνομαι περισσότερο την αίσθηση της ευθύνης για το πού συμμετέχω και πώς τοποθετούμαι μέσα στα πράγματα. Για παράδειγμα, πλέον δεν κάνω ερωτικές σκηνές».

«Είναι κάτι προσωπικό και το αισθάνομαι»

Και εξήγησε στη συνέχεια: «Δεν το αισθάνομαι, δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Ακόμα και το φιλί και ό,τι εμπεριέχεται σε αυτό. Είναι κάτι προσωπικό και το αισθάνομαι και το καταθέτω σε μία νέα συνεργασία και λέω “μέχρι εδώ μπορώ”».

«Είμαι ο ημίτρελος που ξέρουν τι θα πω και τους έχω δεχτεί όπως είναι»

Η στάση του ωστόσο απέναντι σε εκείνους που δεν συμμερίζονται την ίδια νοοτροπία από άποψη πίστης δεν είναι αρνητική και είπε χαρακτηριστικά σχετικά με αυτό: «Οι καλύτεροί μου φίλοι δεν πιστεύουν. Είμαι ο ημίτρελος που ξέρουν τι θα πω και τους έχω δεχτεί όπως είναι».

Δείτε παρακάτω:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss