Άρης Σοϊλέδης: «Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα»

Για το νέο ξεκίνημα στη ζωή τους και τα σκαλιά της εκκλησίας που αναμένεται να ανέβει με την αγαπημένη του μίλησε ο Άρης Σοϊλέδης. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor έδωσε συνέντευξη στη «RealLife» και την Πολυξένη Καραμίχα.

«Έχω κάνει πρόταση γάμου στην Μαρία εδώ και δύο χρόνια. Ο γάμος ήταν να γίνει πριν από τον Covid αλλά τον ακυρώσαμε μετά τη μετακόμιση και σε συνδυασμό με κάποια προβλήματα υγείας που υπήρξαν πάλι πήγε παρακάτω. Τώρα λέμε ο γάμος μας να γίνει τον Σεπτέμβριο, αφού το έχει αναλάβει μια διοργανώτρια γάμων, γιατί εμείς με την καθημερινότητά μας δεν προλαβαίνουμε να οργανώσουμε τίποτα», παραδέχτηκε ο Άρης Σοϊλέδης.

«Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Όμως, αυτές οι δυσκολίες δείχνουν εάν η σχέση έχει γερά θεμέλια. Εμείς έχουμε αντέξει πάρα πολλά», τόνισε αμέσως μετά.

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει στην καθημερινή ζωή με την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά; Ο Άρης Σοϊλέδης είπε: «Η συντροφικότητα, η θαλπωρή που υπάρχει μέσα στο σπίτι μας, το πως φροντίζουμε και προσέχουμε ένας τον άλλον. Το ότι θα πάω να της πάρω ένα λουλούδι ή ότι εκείνη θα μου μαγειρέψει κάτι… Τα απλά – καθημερινά πράγματα είναι αυτά που σε κάνουν να δένεσαι με τον άνθρωπο σου. Πρώτα κοιτάζω ευχαριστηθεί Μαρία και εκείνη επιδιώκει πρώτα να ευχαριστηθώ εγώ».

Τέλος, ο Άρης Σοϊλέδης δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το πρόγραμμα για τις δουλειές του σπιτιού, που μοιράζεται το ζευγάρι από κοινού. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Βοηθάμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ… Την βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού, γιατί εκείνη δουλεύει πάρα πολλές ώρες. Υπάρχει και μία γυναίκα που έρχεται μια φορά την εβδομάδα, όμως και εγώ θα πλύνω πιάτα θα μαγειρέψω θα βάλω πλυντήριο θα απλώσω ρούχα. Μόνο σίδερο δεν μπορώ να κάνω, γιατί δε μου αρέσει».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss