Αρκαδία – Ο αντιδήμαρχος Τριπόλεως για τον άτυχο 15χρονο: «Σκοτώθηκε στο δρόμο που παίζαμε παιδιά»

Αρκαδία: Ο αντιδήμαρχος Τριπόλεως, Νίκος Οικονομόπουλος, εξιστόρησε στο Newsbomb.gr το τραγικό συμβάν 

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης (20/09) στο χωριό Κανδήλα Αρκαδίας. Ένας 15χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση που είχε με το ποδήλατό του.
Οι γονείς του είναι απαρηγόρητοι και δεν μπορούν να πιστέψουν τον χαμό του παιδιού τους.

«Καλό παράδεισο άγγελε μου θα σε αγαπώ για πάντα μου λείπεις αγόρι μου γλυκό!!!», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η μητέρα του 15χρονου αποχαιρετώντας το γιο της.
«Ο μοναδικός τσολιάς στον Άγιο Γιώργη θα είσαι εσύ λεβέντη μου», είναι το μήνυμα του τραγικού πατέρα ο οποίος παλεύει να σταθεί στα πόδια του και να στηρίξει τη μητέρα και τον αδελφό του 15χρονου.

Ο αντιδήμαρχος Τριπόλεως, Νίκος Οικονομόπουλος, εξιστόρησε στο Newsbomb.gr το τραγικό συμβάν.

«Εχθές το βράδυ (σ.σ. Τρίτη 22/09), περίπου στις 19:20, ο 15χρονος μαζί με δύο φίλους του είχαν πάει βόλτα με τα ποδήλατα στο δρόμο που οδηγεί προς το Λεβίδι. Το παιδί τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι, όταν έπεσε από το ποδήλατο που οδηγούσε, για άγνωστη ακόμα αιτία», στο 39,7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης – Λεβιδίου – Νεμέας.
«Βρέθηκε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. Ένας από την παρέα πήγε στο βενζινάδικο που είναι στα 500 μέτρα να ζητήσει βοήθεια. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα στα τραύματά του. Θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Αυτό που ακούγεται να λένε είναι πως ήταν σφοδρό το χτύπημα στο κεφάλι».
«Ο δρόμος που πήγαν τα παιδιά με τα ποδήλατα είναι κατηφορικός. Επειδή κατάγομαι από το ίδιο χωριό, αυτός είναι ένας δρόμος που πήγαινα και εγώ να παίξω εκεί ως παιδί. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 15χρονος πήγαινε στο σημείο αυτό. Είναι μια τραγωδία για την οικογένειά του αλλά και για όλο το χωριό», είπε ο αντιδήμαρχος Τριπόλεως, ο οποίος είναι και φίλος του πατέρα του αδικοχαμένου μαθητή.
Προανάκριση για τα ακριβή αιτία του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τριπόλεως.

Σχετικές ειδήσεις:
Εύβοια: Τραγωδία με νεκρό οδηγό μοτοποδηλάτου – Συγκρούστηκε με φορτηγό
Ημαθία: Ραγίζει καρδιές η μητέρα που έχασε τα δύο της παιδιά σε τροχαία – «Θέλω να πάω κοντά τους»
Αστυνομικός «καρφώθηκε» σε ΙΧ και πετάχτηκε 10 μέτρα μακριά – Δείτε το βίντεο


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss