Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Το θέμα με την παραγωγή του Survivor λύθηκε εξωδικαστικά»

Μήνες μετά το σάλο που είχε προκληθεί μετά την αποβολή της από το Survivor All Star, η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε για πρώτη φορά για το τι συνέβη με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης. Ειδικότερα, γ Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε στείλει εξώδικο στην παραγωγή του Survivor. Από πλευράς της, η Acun Media είχε απαντήσει στο εξώδικο, λέγοντας πως «θα δείξουμε μηδενική αντοχή».

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η επιστροφή στο Survivor και οι πόζες που έκαναν τον  Δάντη να σχολιάσει - Queen.gr

«Ήθελα απλά να βγει κάποιος από την παραγωγή και να απαντήσει στα ερωτηματικά των ανθρώπων»

Παρευρισκόμενη στην εκπομπή «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδά, η Ασημίνα Χατζηανδρέου απάντησε στην ερώτηση που της έκανε η παρουσιάστρια, σχετικά με το τι έχει γίνει ύστερα από τη διαμάχη της με την παραγωγή του Survivor. «Το θέμα με την παραγωγή λύθηκε εξωδικαστικά, οπότε τώρα είμαι καλύτερα. Το μόνο που ήθελα ήταν να ακουστεί η αλήθεια, όχι να επιδιώξω να βγάλω χρήματα. Ήθελα απλά να βγει κάποιος από την παραγωγή και να απαντήσει στα ερωτηματικά των ανθρώπων», απάντησε η ίδια.

Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τις αποκαλύψεις του Ατζούν: «Ξαφνικά γελάω,  δικαιώθηκα» - Newsbomb

«Το πραγματικό ριάλιτι στο παιχνίδι είναι off camera»

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Aπό τη στιγμή που μίλησε ο κ. Ατζούν, τότε δόθηκε η απάντηση αυτή και λύθηκε το ερωτηματικό του κόσμου. Καλώς ή κακώς, δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα που γίνονται πίσω από το παιχνίδι. Κι εδώ αν με ρωτήσετε κάτι, τα πράγματα που μπορώ να πω, είναι μετρημένα. Το πραγματικό ριάλιτι στο παιχνίδι είναι off camera. Η αλήθεια είναι μια και αν κάποιος θέλει να την αλλάξει, είναι κακεντρέχεια».

«Εμένα δεν μου στοίχισε μόνο στο διάστημα μέσα στο παιχνίδι. Δεν κλαίω τα λεφτά που έχασα, γιατί δεν μπήκα στο παιχνίδι για τα λεφτά, αλλά για την εμπειρία» κατέληξε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss