Ασπασία Κουμλή: «Έφυγε» νωρίς η coach των celebrities

Η Ασπασία Κουμλή, γνωστή και ως coach των celebrities, «έφυγε» λίγο πριν κλείσει τα 37 της χρόνια, βυθίζοντας σε βαθιά θλίψη τόσο τους οικείους της, όσο και ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η coach των celebrities διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος το 2019 και έκτοτε έδινε μια γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ωστόσο, δεν τα κατάφερα και «έφυγε» νωρίς.

Το τελευταίο διάστημα, αξίζει να σημειωθεί πως η Ασπασία Κουμλή ζούσε στο Λος Άντζελες μαζί με την οικογένεια και τον σύζυγό της.

Ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε στην επίσημη σελίδα της στο Instagram, η Ασπασία Κουμλή απεβίωσε στις 8 Σεπτεμβρίου 2021.

Η ανακοίνωση της είδησης του θανάτου της 

«Με τεράστια λύπη σας ανακοινώνουμε πως η αγαπημένη μας Ασπασία “έφυγε” από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου. Το τελευταίο διάστημα, η επιδείνωση της υγείας της ήταν γρήγορη. Μια άδικη μάχη.

Το θετικό και φωτεινό της πνεύμα σε συνδυασμό με την αστείρευτη θετικότητα και γενναιότητα της, μας απέτρεψαν από το να αντιληφθούμε την έκταση του προβλήματος της υγείας της. Μέχρι την τελευταία της στιγμή, η απόλυτη πίστη της ήταν το “faith it till you make it”.

«Η ΑσπασΙα Ηταν Ενας Αγγελος επΙ γης»

Η Ασπασία ήταν ένας άγγελος επί γης. Μια ψυχή που θέλει να χορεύει, να χοροπηδάει, να γελάει και να δημιουργεί. Τώρα προχωράει σε ένα καλύτερο μέρος που θα συνεχίσει σίγουρα να γοητεύει και να μαγεύει τα πάντα γύρω της και μας αφήνει με ενθάρρυνση να ζήσουμε αληθινά, έντονα και γεμάτα.

«Τώρα προχωρΑει σε ένα καλΥτερο μΕρος…»

Με φως, αγάπη και manifestation θα κρατήσουμε όλοι ζωντανή την μνήμη και το έργο της και θα παραμείνουμε μια ομάδα που στηρίζει τα μέλη της, όπως ακριβώς θα ήθελε.

Σας καλούμε προς κατανόηση και σεβασμό στο τρόπο που η οικογένεια Κουμλή-Wood καθώς και η κοινότητα της Faith it Academy παίρνει τον χρόνο της ώστε να επεξεργαστεί την τεράστια αυτή απώλεια.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τρόπους και δράσεις που στόχο θα έχουν να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη, τη διδασκαλία και την αγάπη που προσέφερε απλόχερα σε όλους.

Αναπαύσου εν ειρήνη στο φως, αγαπημένη μας», αναφέρει η ανάρτηση.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss