Astana Open: Να μη πέσει θύμα έκπληξης από τον Λούκα Νάρντι θέλει ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το φορτσάτο του ξεκίνημα στο Astana Open θέλει να συνεχίσει το ίδιο επιβλητικά και σήμερα Τετάρτη (5/10, περίπου στις 5μ.μ.) με αντίπαλο τον Λούκα Νάρντι στο δεύτερο γύρο του ATP 500 τουρνουά.

Ο Έλληνας τενίστας μπορεί να ξεκίνησε με το «δεξί» το τουρνουά του Καζακστάν κόντρα στον «οικοδεσπότη», Μιχαήλ Κουκούσκιν, όμως χρειάζεται προσοχή σε κάθε ματς στο τουρνουά, όπου ήδη έχει συμβεί η πρώτη έκπληξη, μετά τον αποκλεισμό του Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Κάρλος Αλκαράθ από τον Νταβίντ Γκοφάν και μάλιστα με 2-0 σετ.

Ο Βέλγος μάλιστα -ο οποίος μπήκε στο κυρίως ταμπλό μετά από την απόσυρση του Χόλγκερ Ρουν- είχε ηττηθεί στα προκριματικά από τον Ιταλό, Λούκα Νάρντι, ο οποίος βρέθηκε στο «δρόμο» του Τσιτσιπά στον 2ο γύρο του τουρνουά της Αστάνα.

Ο 19χρονος Ιταλός επικράτησε 2-0 σετ του Αλεξάντερ Σεβτσένκο και προκρίθηκε στον 2ο γύρου του τουρνουά. Ο Νάρντι βρίσκεται στο Νο 152 της Παγκόσμιας κατάταξης και η υψηλότερη θέση που έχει βρεθεί είναι η 142, όμως είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται κόντρα στον Έλληνα πρωταθλητή, Νο 6 του κόσμου, και κάθε τέτοιο ματς εγκυμονεί κινδύνους.

Η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά είναι δεύτερη στο απογευματινό πρόγραμμα αμέσως του Astana Open μετά από εκείνη του Γκαρίν με τον Τζόκοβιτς και αναμένεται να αρχίσει περίπου στις 5μ.μ. (Cosmote Sport 6).

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss