Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0: «Μπλόκο» στην Αρκαδία (pics)

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός: Δύο πολύτιμους βαθμούς στο «Θ. Κολοκοτρώνης» άφησαν οι Πρωταθλητές Ελλάδας, μια και δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την εξαιρετική άμυνα των Αρκάδων. Ακυρώθηκε τέρμα των γηπεδούχων με έντονες φωνές.

Την πρώτη του απώλεια βαθμών στο νέο πρωτάθλημα της Super League είχε ο Ολυμπιακός, καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σκόραραν στο 63ο λεπτό με τον Ατιένζα, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Μπενίτο στον Άβιλα. Πάντως, η συγκεκριμένη υπόδειξη του Έλληνα ρέφερι προκάλεσε έντονα παράπονα από τους ανθρώπους του Αστέρα.

Οι Αρκάδες σημείωσαν τη δεύτερη ισοπαλία τους στο πρωτάθλημα, έχοντας ως συγκομιδή δύο βαθμούς, τη στιγμή που οι Πειραιώτες έπεσαν από την κορυφή, μετρώντας 4 βαθμούς στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος.
Την επόμενη «στροφή», ο σύλλογος της Τρίπολης δοκιμάζεται στο «Αθ. Διάκος» απέναντι στη Λαμία, το απόγευμα του Σαββάτου (17:45) και λίγες ώρες αργότερα, στις 19:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ιωνικό.

Διαβάστε περισσότερ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss