AstroΤσαούσα 12/10 – 18/10: Λόγια ψεύτικα

Το τετράγωνο του Άρη στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι η πρώτη όψη της εβδομάδας και ανθίζουν όλων των ειδών τα ψέματα και οι απάτες, ειδικά για τα Διδυμάκια, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύς, οι οποίοι είτε τα κάνουν και χαίρονται, είτε τα δέχονται και κλαίνε. Την ίδια μέρα υποφέρουν από τις υπερβολές που ακούν και τις ψεύτικες υποσχέσεις και οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, λόγω της αντίθεσης του Ερμή στο Ζυγό με τον Δία στον Κριό. Από τις 14 κι έπειτα, με το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό και του Κρόνου στον Υδροχόο αρχίζουν και στρώνουν τα πράγματα. Πρώτα-πρώτα δημιουργείται η αίσθηση ασφάλειας σε οικονομικά και ερωτικά θέματα. Στις 17, γίνεται και το τρίγωνο του Άρη με τον Ήλιο στο Ζυγό που, όσο να πεις, ευνοεί τη δράση και τις πρωτοβουλίες. Η εβδομάδα κλείνει υπέροχα με την Αφροδίτη και τον Άρη να σχηματίζουν μεταξύ τους τρίγωνο. Εν ολίγοις ό,τι κι αν άκουσες, όσο δούλεμα κι αν έφαγες, στο τέλος θα κερδίσει ο έρωτας (ναι, μόλις σου χρύσωσα το χάπι!).
Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  
ΚΡΙΟΣ ♈
Σε επικοινωνιακά φάουλ θα πέσεις αυτή την εβδομάδα και θα την φας την κόκκινη καρτούλα όπως φαίνεται. Τα έχεις κουβάρι όλα στο μυαλό σου κι όταν ανοίγεις το στόμα σου, δεν ξέρουμε ποιον θα πάρει ο Χάρος. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος αντίληψη της πραγματικότητας και τσάμπα κάνεις μανούρες. Από την άλλη, θα ακούσεις πολλά ψέματα από κάποιους που θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτή σου την σύγχυση. Σε σχέσεις και συνεργασίες, κόψε να τάζεις τον ουρανό με τα άστρα, γιατί στο τέλος θα πέσει ο ουρανός και θα σε πλακώσει, μόλις καταλάβει η άλλη πλευρά τι φούμαρα πουλάς. Ερωτικό μπλέξιμο θα παίξει με άτομο του από τον φιλικό σου κύκλο σου, ενώ θα βαρεθείς να φλερτάρεις, να κάνεις και να ακούς ερωτικές εξομολογήσεις. Βέβαια, εάν δεν το ψήνεις για γλυκόλογα και σαλιαρίσματα, μπορείς πάντα να το ρίξεις στο κυνήγι επαγγελματικών συμφωνιών, μιας και τώρα εύκολα θα τουμπάρεις όποιον και να έχεις απέναντι.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για ν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss