AstroΤσαούσα 13/07 – 19/07: Δεν μένει όρθιο τίποτα!

Συναρπαστικά ξεκινάει και κλείνει αυτή η τόσο πλούσια αστρολογικά εβδομάδα και η κάθε της μέρα είναι και μία έκπληξη (όχι απαραίτητα ευχάριστη).Στις 13 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και τα Παρορμητικά κυρίως ζώδια (Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί- Αιγόκεροι) θα δουν εντέλει τι ψάρια έπιασαν, σε όποιον τομέα είχαν κάνει διάφορες κινήσεις αλλαγών.
Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη στους Διδύμους τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο και δίνει θετικές εξελίξεις μετά κόπων και βασάνων βέβαια σε οικονομικά και ερωτικά θέματα στους Σταθερούς (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί – Υδροχόοι) και τους Μεταβλητούς (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες- Ιχθύς). Οι Μεταβλητοί βέβαια μην παραπαίρνουν αέρα γιατί καπάκι στις 14 του μήνα η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και η απογοήτευση θα πάει σύννεφο! Στις 14 έχουμε επίσης και το εξαγωνάκι του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο κι όλο και κάποια εκπληξούλα θα σκάσει, αλλά ψιλοπράγματα….
Στις 16/07 Ήλιος και Ερμής σχηματίζουν σύνοδο στον Καρκίνο και τα Παρορμητικά έχουν μία παραπάνω επικοινωνιακή άνεση. Στις 17 ο Ερμής τριγωνίζει τον Ποσειδώνα και ο καθένας μπορεί να λέει και να σκέφτεται τα δικά του, ενώ στις 18 εκτός από την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο έχουμε και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα και η ονειροπόληση συνεχίζεται… Όχι για πολύ όμως γιατί ο Ερμής θα κάνει αντίθεση …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss