AstroΤσαούσα 17/08 – 23/08: Μην τα αφήνεις όλα στην τύχη τους!

Υπέροχα ξεκινάει η εβδομάδα με το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα, η οποία συναντάει τον Δία στον Κριό στις 18 και μαζί προσφέρουν τύχη και ευκαιρίες μοναδικές στα οικονομικά και ερωτικά θέματα κυρίως των Παρορμητικών και των Σταθερών ζωδίων.Στις 20 του μήνα ο Άρης περνάει στους Διδύμους, όπου κυριολεκτικά θα ξεχειμωνιάσει, αφού με τα μπρος πίσω που θα κάνει θα φύγει από εκεί καλό Μάρτη… Βέβαια οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς θα κινητοποιηθούν και θα κάνουν και ξεκαθαρίσματα σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους (όχι απαραίτητα με ήρεμο τρόπο).Στις 21 ο Ερμής από την Παρθένο σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και τα περισσότερα από όσα ακούμε ή λέμε μόνο αλήθεια δεν θα είναι. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς γιατί τώρα είναι πιο επιρρεπείς στο να φάνε δούλεμα, εκτός κι αν είναι αυτοί εκείνοι που θα γλεντήσουν όλους τους υπόλοιπους.Στις 22 πάλι ο Ερμής τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και έρχονται στο φως πληροφορίες και μυστικά που θα αποδειχτούν χρυσάφι στην πορεία.Την τελευταία ημέρα της εβδομάδας, στις 23 , ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και τα Μεταβλητά θα αρχίσουν να βλέπουν πραγματάκια να γίνονται, σε σημαντικά θέματα που τους απασχολούν 
Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  
ΚΡΙΟΣ ♈
Με χαρές και πανηγύρια ξεκινάει η εβδομάδα σου με εσένα να μην βάζεις πωπό κάτω αφού όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη! Βολτούλες με την παρέα, διασκέδαση στο φουλ και φυσικά θα παιχτούν δυνατά σκηνικά και στα ερωτικά σου. Με το άλλο σου μισό περνάτε ζάχαρη, ενώ εάν είσαι μόνος/η βρίσκεται το άτομο που θα σε καψουρέψει αδυσώπητα. Στη δουλειά τώρα το δουλεύεις καλά το παρασκήνιο και τα φέρνεις όλα εκεί που θέλεις με ψεματάκια, πλάγιες κινήσεις και χρησιμοποιώντας ύπουλα και πονηρά πληροφορίες αλλά και φήμες που έχουν πέσει στα αυτιά σου. Παράλληλα και επειδή δεν είσαι και κανένα χάπατο έχεις από κοντά όσους θεωρείς επικίνδυνους και εάν διανοηθούν να σου παίξουν «ζαβολιά» τους ξεσκεπάζεις στο φτερό! 

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανή …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss