AstroΤσαούσα 19/10 – 25/10: Τέλος για πάντα

Εβδομάδα κόλαφος η ερχόμενη και με έντονη «σκορπίλα» φορτωμένη. Μαζωχτείτε όλοι να θρηνήσουμε απώλειες και να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας.
Στις 19 και 20 του μηνός ο Ήλιος και η Αφροδίτη αντίστοιχα, οι οποίοι είναι τώρα στο Ζυγό, θα τετραγωνίσουν τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω , κυβερνήτη του Σκορπιού, και ιδίως οι Κριοί, οι Καρκίνοι , οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι θα βιώσουν, με όλη τη σημασία της λέξης, κάποιο τέλος στη ζωή τους. Οριστικό και αμετάκλητο, από αυτά που δεν έχουν επιστροφή. Χωρισμοί, αλλαγές στη δουλειά, στο σπίτι, παντού γύρω είναι δεδομένες, σε κάποιες περιπτώσεις θα αποδειχτούν πολύ καλές, όσο κι αν τώρα πονάνε!Στις 22 συναντιούνται Ήλιος και Αφροδίτη αναμεταξύ τους με όψη συνόδου. Κακό δεν το λες σε καμία περίπτωση, απλά είναι αυτό που λέμε, σταγόνα στον ωκεανό, γιατί με όσα γίνονται ολούθε δεν σώζονται και πολλά.Στις 23 ο Ερμής από το Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο και τουλάχιστον κάνουμε μια δυο λογικές και συγκροτημένες σκέψεις. Την ίδια μέρα το ντουέτο Ηλίου – Αφροδίτης αριβάρει στον Σκορπιό, δεν έφταναν τα τετράγωνα μαζί του, τώρα μπήκαν και στα χωράφια του Πλούτωνα!Η εβδομάδα κλείνει με τη νέα Σελήνη του μήνα στο Σκορπιό που συνοδεύεται από το φαινόμενο της μερικής ηλιακής έκλειψης. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι αποχαιρετήστε τη ζωή που ξέρετε, αποχαιρετήστε όσα θα χάσετε…. 
Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss