AstroΤσαούσα 22/06 – 28/06: Δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Στις 23 του μήνα, μετακομίζει η Αφροδίτουλα από τον Ταύρο για να πιάσει πόστο στο ζώδιο των Διδύμων. Βέβαια σαν το σπίτι της (Ταύρος) δεν είναι, αλλά από τη νέα της θέση εκτός που ευνοεί Δίδυμους- Παρθένους- Τοξότες- Ιχθύς σε ερωτικά και οικονομικά, όσο να πεις είναι πιο έξω καρδιά και μας κάνει όλους πιο κοινωνικούς και εξωστρεφείς. Στις 27, ο Άρης από τον Κριό σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και οι κινήσεις μας θα μπορούσαν να είναι μελετημένες και ώριμες. Την επόμενη μέρα όμως το τετράγωνο του Ήλιο από τον Καρκίνο με τον Δία στους Ιχθύς εκτός από κάποια τύχη, θα φέρει επιπολαιότητα και τάσεις υπερβολής, άρα σύντομα τα 12 ζώδια θα απογοητευτούν πιθανότατα, το καθένα για τους λόγους του….
Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  
ΚΡΙΟΣ ♈
Με κέφι και μπρίο ξεκινάει η εβδομάδα σου και δεν βάζεις λεπτό τον πισινό σου κάτω, αφού διαρκώς είσαι στη γύρα, ενώ παράλληλα ανοίγεις κουβέντα με όποιον γνωστό συναντήσεις και φλερτάρεις ασυστόλως (ό,τι κινείται, πυροβολείται…), καθώς «φοριέσαι» πολύ αυτές τις μέρες. Το ίδιο εύκολα πιστεύεις ότι μπορείς να λύσεις και τα οικογενειακά θέματα που θα σκάσουν αυτές τις μέρες. Γελιέσαι, αν το μόνο που έχεις να προσφέρεις είναι να το παίζεις αρχηγός, χωρίς στην ουσία να μπορείς να βρεις λύσεις. Ωστόσο, για λίγο θα πείσεις τους γύρω σου μέχρι που θα καταλάβουν σε τι αδιέξοδο τους έχεις φέρει.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**
ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γελούν και τα μουστάκια σου Ταυράκι μου γιατί η τύχη αρχίζει να έρχεται προς τη δική σου μπάντα και κάνεις χώρο στην τσέπη σου για τα λεφτάκια που πρόκειτα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss