AstroΤσαούσα 23/11 – 29/11: Μας πήρε και μας σήκωσε

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, στις 24, είναι το πρώτο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας και υπόσχεται νέες ενάρξεις και καινούριες αρχές στα 1α δεκαήμερα των ζωδίων, κυρίως δε σε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. Στις 28, ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους τριγωνίζει τον Κρόνο στον Αιγόκερω και κάνει τα 2α δεκαήμερα να λειτουργούν πιο μεθοδικά και να οργανώνουν άριστα τα βήματα τους μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αδικημένα από το σύμπαν ίσως νιώσουν τα 3α δεκαήμερα και κυρίως οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύς, καθώς στις 29 ο Ερμής από τον Τοξότη κοντράρεται με όψη αντίθεσης με τον Άρη. Καβγάδες άνευ προηγουμένου, λόγια βαριά, εντάσεις και γενικότερα ταραχή και αναμπουμπούλα έντονη είναι μόνο κάποια από αυτά που χαρακτηρίζουν το κλίμα των ημερών.
Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  
ΚΡΙΟΣ ♈
Με το τσουβάλι οι καινούριες εμπειρίες και με τα καντάρια οι νέες γνώσεις από εδώ και στο εξής Κριέ του 1ου δεκαημέρου. Άσε τα ταξίδια, εκεί να δεις! Μαθήματα ξεκινάς, σε σεμινάρια συμμετέχεις, γνωρίζεις κόσμο πολύ και στα ταξιδιωτικά γραφεία σε ξέρουν με το μικρό σου όνομα. Έτσι θα εξελιχθείς! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο γίνεσαι ο αρχηγός της παρέας και όλοι συμφωνούν σε όσα λες και κάνουν ό,τι προτείνεις. Λίγο η μαγκιά σου, λίγο η σοβαρότητά σου, εμπνέεις με κάποιο τρόπο τα πλήθη. Εσύ του 3ου κανόνισε να μας δείρεις κιόλας, αν δεν συμφωνούμε μαζί σου. Μην και σου κολλήσει κάτι στο μυαλό, πάει τελείωσε όποιος σου πει μα μου, αμέσως να βάλεις τις φωνές και να τον τραμπουκίσεις!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**
ΤΑΥΡΟΣ ♉
Κάτι καλό ετοιμάζεται στα οικονομικά και τα ερωτικά σου. Τι καλύτερο από το να γλιτώσεις χρήματα που θα πήγαιναν σε χρέη και να περνάς ταυτόχρονα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss