AstroΤσαούσα 24/08 – 30/08: Απανωτά χτυπήματα

Μία εβδομάδα που θα θέλουμε να φύγει και να μην ξανάρθει ξεκινάει και δεν υπάρχει μέσα σε αυτή λεπτό ηρεμίας…Αρχικά στις 26 του μήνα έχουμε το πέρασμα του Ερμή στον Ζυγό, όπου και θα παραμείνει για περίπου δύο μήνες λόγω αναδρομής, κάνοντας κι ένα come back στην Παρθένο κάποια στιγμή. Anyway, εδώ θα είμαστε θα τα λέμε!
Στις 27 έχουμε την Νέα Σελήνη του μήνα στην Παρθένο που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους των πρώτων ημερών Δίδυμους – Παρθένους – Τοξότες- Ιχθύς, αλλά όλοι έχουμε μία προσδοκία πως θα υπάρξει μία νέα αρχή σε κάποιον τομέα της ζωής μας. Βεβαίως και έτσι θα γίνει, αλλά όχι γλυκά και όμορφα! Με νεύρα, καβγάδες, εντάσεις, λογομαχίες, εγωισμούς κλπ κλπ θα συμβεί ότι είναι να συμβεί χάρη στον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους και σχηματίζει σχεδόν ακριβείας τετράγωνο με το σχήμα της Νέας Σελήνης, χρωματίζοντας της με όλα του τα «χαρίσματα»Και να ήταν μόνο αυτό! Την ίδια ημέρα (σημειώστε την παρακαλώ στο ημερολόγιο σας, αξέχαστη θα είναι) γίνεται και το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο, το οποίο και φέρνει χωρισμούς, αποχωρισμούς, οριστικά τέλη στις σχέσεις των Ταύρων, των Λεόντων, των Σκορπιών και των Υδροχόων , ενώ τους ξεσκίζει εξίσου καλά και σε οικονομικό επίπεδο. Τυχερός/ή θα είναι όποιος δεν έχει τίποτα να χάσει γενικότερα… Επιπλέον σχηματίζεται πάλι στις 27 με απόλυτη ακρίβεια το τετράγωνο του Άρη με τον Ήλιο για να μουλαρώσουν ακόμη περισσότερο όλοι και να ανάψουν κι άλλο τα αίματα.
Τελευταία όψη της εβδομάδας η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Κι εδώ αντιλαμβανόμαστε ότι το σύμπαν δεν έχει καμία λύπηση για εμάς, αφού μετά από ότι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss