AstroΤσαούσα 28/09 – 04/10: Το μυαλό πάνω από το κεφάλι

Ο Άρης στους Διδύμους τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο και ειδικά τα Μεταβλητά και τα Σταθερά ζώδια κουλαντρίζουν τις υποθέσεις τους με άψογο τρόπο και προγραμματισμό! Η Αφροδίτη περνάει στις 29, στο Ζυγό, που είναι για να μην ξεχνιόμαστε και το δεύτερο της σπίτι (το πρώτο είναι ο Ταύρος), δηλαδή είναι σε κυριαρχία! Χαρείτε λατρευτά μου Παρορμητικά θα λουστείτε στο χρήμα και θα σκάσετε στον έρωτα! Την 1η Οκτώβρη η Αφροδίτη κάνει αντίθεση με τον Δία στον Κριό και όλα μοιάζουν καλοκαίρι, ας έχουν έρθει οι βροχούλες του Φθινοπώρου… Ουδεμία σοβαρότητα σε οικονομικά και ερωτικά θέματα, ειδικά οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι! Κοσμάρα εντελώς κι ας καίγεται το σύμπαν γύρω τους. Στις 2, του μήνα ο έρμος ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος στην Παρθένο και περιμένουμε άπαντες μπας και δούμε Θεού πρόσωπο, γιατί τρεις βδομάδες τώρα πολύ ταλαιπωρία, βρε αδερφέ!
Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  
ΚΡΙΟΣ ♈
Ζεις και αναπνέεις για το άλλο σου μισό αυτές τις μέρες ή τουλάχιστον έτσι δείχνεις. Και να τα δώρα, και να οι μεγάλες δηλώσεις και οι αιώνιες υποσχέσεις. Άσε τις ερωτικές εξομολογήσεις που θα ζήλευαν μέχρι και ο Ρωμαίος με την Ιουλιέτα. Μη το κάνεις λύσσα το θεματάκι, γιατί όταν θα σου περάσει η κάψα και θα αρχίσεις τα γνωστά σου (θα κάνεις ό,τι σου γουστάρει τελικά), η άλλη πλευρά θα σου ζητάει τα ρέστα και καλά θα κάνει! Τα πες, δεν τα πες τα γλυκόλογα; Την έκανες, δεν την έκανες τη φιγούρα σου και το καμπoϊλίκι σου; Πώς θα τα μαζέψεις μετά; Α και μην ξεχάσω να σε ενημερώσω ότι εάν παίζεις σε διπλό ταμπλό, να το χαρείς τώρα που μπορείς γιατί σύντομα θα γυρίσει η τύχη σου και θα βγουν στο φως οι μπερμπαντιές σου!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**
ΤΑΥΡΟΣ ♉
Οικονομικά και δουλειά πάνε σφαίρα αυτόν τον καιρό, γιατί έχεις σύστημα! Ρεγουλάρεις υποθέσεις …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss