ASUS ROG Strix SCAR 18 Review

Το ROG Strix SCAR 18 αποτελεί μία από τις τελευταίες χρονικά προσθήκες στο gaming «οπλοστάσιο» της ASUS και παράλληλα την πρώτη πρόταση 18 ιντσών στο πλαίσιο της εν λόγω σειράς.

Ποιες είναι όμως οι καινοτομίες που εισάγει αυτό και πώς επηρεάζουν την όλη εμπειρία χρήσης που προσφέρει στον χρήστη; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για το πιο γρήγορο gaming laptop που έχουμε δοκιμάσει ποτέ.

Το Strix SCAR 18 υιοθετεί νέο σχεδιασμό σε σχέση με τους προκατόχους του. Η ASUS θεωρητικά θα μπορούσε να έχει πάρει τα περυσινά μοντέλα προσαρμόζοντάς τα στα φετινά μεγέθη οθόνης (το Strix SCAR διατίθεται και σε έκδοση 16 ιντσών, επίσης κάτι πρωτόγνωρο για τη σειρά) όμως προτίμησε να κάνει ένα γενικό ρετούς, το αποτέλεσμα του οποίου είναι μάλλον ευπρόσδεκτο. Η συνολική εικόνα που βγάζει το laptop είναι πιο αυστηρή, με τον ιδιαίτερο φωτισμό να του προσδίδει έναν… cyberpunk αέρα. Αρκετά ενδιαφέροντα ως αξεσουάρ είναι τα Armour Caps, αφαιρούμενα, μαγνητικά καλύμματα για την πίσω πλευρά του σώματος του laptop με τον χρήστη μάλιστα να έχει τη δυνατότητα να εκτυπώσει (βλ. 3D printing) τα δικά του για τελείως μοναδικά αποτελέσματα.

image.jpeg.7a5cbe57f13e058939dd1a656783ca88.jpeg

Όπως προείπαμε, σημαντικό ρόλο στο look του συστήματος παίζει ο φωτισμός του ο οποίος πηγάζει από το μεταλλικό λογότυπο της ROG, τη βάση του συστήματος, μία διαγώνιο γραμμή στο πίσω μέρος της οθόνης και το πληκτρολόγιο το οποίο μάλιστα υποστηρίζει προσαρμογή ανά πλήκτρο. Η δε οθόνη του συστήματος καταλαμβάνει το 89% της επιφάνειας της πρόσοψης. Σημειώστε ότι ο φωτισμός του συστήματος ρυθμίζεται μέσω του συστήματος Aura Sync, κάτι που σημαίνει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να τον συγχρονίσετε με εκείνον οποιωνδήποτε άλλων συμβατών συσκευών (σύμφωνα με την ASUS, αυτό ισχύει για περισσότερα από 180 προϊόντα).

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss