ASUS StudioBook ProArt 16 OLED W7600 Review

Όταν η ASUS στρέφει την προσοχή της στα premium ultrabooks, τότε σίγουρα το αποτέλεσμα θα τραβήξει τα βλέμματα.

Το ASUS ProArt StudioBook Pro 16 OLED (W7600H) αποτελεί ένα φορητό workstation που απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες του χώρου της γραφιστικής, ωστόσο μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί για πλήθος εργασιών.
Το νέο laptop της ASUS έφτασε στα χέρια μας, το χρησιμοποιήσαμε ως βασικό υπολογιστή μας για αρκετό διάστημα και παραθέτουμε την εμπειρία μας με αυτό.
Μένοντας μόνο στο εξωτερικό κομμάτι, το StudioBook δεν επιχειρεί κάτι δραματικά διαφορετικό ή ασυνήθιστο. Το καπάκι της οθόνης φιλοξενεί μονάχα το λογότυπο “ProArt”, κεντραρισμένο και με διακριτική γραμματοσειρά. Στην πίσω πλευρά του κάτω μέρους, εκεί που ενώνεται με την οθόνη, θα βρούμε δύο τριάδες αεραγωγών μοιρασμένες αριστερά και δεξιά.
Κατασκευασμένο από αλουμίνιο, το σασί είναι πολύ ωραίο στην αφή και σίγουρα ανθεκτικό, ενώ οι δαχτυλιές δε μένουν εύκολα επάνω στο μαύρο χρώμα του. Οι διαστάσεις του φτάνουν τα 36.2×26.3 εκατοστά με 2.7cm βάθος, και το βάρος του αγγίζει τα 2.3 κιλά. Για υπολογιστή των διαστάσεών του, δεν είναι ιδιαίτερα ελαφρύ, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι ο φορτιστής που το συνοδεύει είναι περίπου στα 700 γραμμάρια, φτάνοντας το σύνολο στα 3 κιλά.

Δεξιά θα βρούμε μια υποδοχή καρτών SD, μια θύρα ακουστικών/μικροφώνου 3.5mm, μια θύρα USB 3.2 Gen 2 Type-A, τρεις αεραγωγούς και μια θύρα Ethernet. Στην απέναντι πλευρά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss