Asus Zenfone 9 Review – Μικρό σε μέγεθος, μεγάλο σε δυνατότητες

Σε μια εποχή όπου κυριαρχούν τα smartphones των 6.5+ ιντσών (κάποτε κάποιοι τα ονόμαζαν phablets..) κι όπου τα foldables σιγά-σιγά αποκτούν έδαφος, η Asus μάς γυρίζει μερικά χρόνια πίσω, όπου τα μικρότερα smartphones ήταν πρώτα σε προτίμηση.

Με το Asus Zenfone 9, η εταιρεία συνδυάζει compact μέγεθος με υψηλές επιδόσεις και ποιότητα κατασκευής, θέλοντας όχι απλώς να καλύψει ένα κενό που υπάρχει στην αγορά, αλλά να το κάνει με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταγωνίζεται ναυαρχίδες. 
Το Asus Zenfone 9 που ανακοινώνεται σήμερα, βρέθηκε στα χέρια μας τις τελευταίες ημέρες και αφιερώσαμε αρκετό χρόνο μαζί του, προκειμένου να αποτυπώσουμε την εμπειρία μας. 
Ξεκινάμε από τις διαστάσεις, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του κινητού. Φτάνει τα 146.6×68.2×9.5mm με βάρος περίπου στα 169g, κάνοντάς το συμπαγές και ελαφρύ για τα σημερινά δεδομένα. Είναι πολύ άνετο στο χέρι και με ευκολία ο αντίχειρας φτάνει σε κάθε σημείο της συσκευής, οπότε η χρήση με ένα χέρι είναι εξαιρετικά εύκολη. Επίσης, είναι εξίσου ευχάριστο που βρίσκεται στην τσέπη και δεν νιώθουμε ούτε το βάρος ούτε τον όγκο. Τέτοιων διαστάσεων κινητά σίγουρα έχουν λείψει από πολλούς.
Η πλάτη τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss