Αταμάν στο OnSports: Το three-peat, ο ζόρικος νέος Παναθηναϊκός και ο θυμός για το Eurobasket (vid)

Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης με την Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν στοχεύει στη τρίτη στη σειρά Euroleague, όπως δήλωσε αποκλειστικά στην κάμερα του OnSports, ενώ στάθηκε στο ρόστερ που έχει φτιάξει ο Παναθηναϊκός, το γούρι που έφερε στην ομάδα του το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», αλλά και τον θυμό του για το Eurobasket 2022.

Ο Εργκίν Αταμάν είναι ένας προπονητής που ξεχωρίζει. Έχει άλλωστε κατακτήσει δύο συνεχόμενες φορές την Euroleague και στοχεύει στο three-peat, έχοντας ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του με παίκτες όπως ο Κλάιμπερν, ο Πολονάρα και ο Ζίζιτς, ενώ διατήρησε το «δολοφονικό» δίδυμο των Μίτσιτς και Λάρκιν.

Παράλληλα, ξεχωρίζει και για τον τρόπο με τον οποίο ζει τους αγώνες. Παθιάζεται, διαμαρτύρεται και συχνά… αποβάλλεται, όπως είδαμε να συμβαίνει και στο πρόσφατο Eurobasket 2022 με την Τουρκία. Μια διοργάνωση που ο ίδιος θυμάται με εκνευρισμό, αλλά και το αίσθημα της μεγάλης χαμένης ευκαιρίας.

Μιλώντας στην κάμερα του OnSports, στο περιθώριο του 4ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στα λάθη που στέρησαν από την ομάδα του τη διάκριση, στο… γούρι του ΟΑΚΑ για τον στόχο του τρίτου συνεχόμενου τίτλου στην Euroleague, αλλά και τον νέο Παναθηναϊκό του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Απολαύστε τον στον παρακάτω βίντεο: 

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss