Athens Flying Week: Όλα όσα θα δούμε στην Τανάγρα

Η Athens Flying Week γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια και επιστρέφει με εντυπωσιακές επιδείξεις από αεροσκάφη που κόβουν την ανάσα αλλά και πλήθος εκθεμάτων.

Τα πληρώματα τόσο της ελληνικής, όσο και των διεθνών αποστολών που έχουν μετασταθμεύσει στην Τανάγρα, έδωσαν την Παρασκευή μια μικρή γεύση του τι πρόκειται να ακολουθήσει το ερχόμενο διήμερο 17 και 18 Σεπτεμβρίου στην αεροπορική της 114 Πτέρυγας Μάχης.
Ελληνικές Συμμετοχές

Συγκεκριμένα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία δει από κοντά τα νέα ελληνικά Rafale της 332ΜΠΚ σε tactical demonstration, το F-16 «Ζευς» και το Τ-6 «Δαίδαλος» της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς επίσης τα εντυπωσιακά F-4 Phantom να πραγματοποιούν εικονική προσβολή του αεροδρομίου, μια εικονική αερομαχία πραγματικών συνθηκών ανάμεσα σε F-16 και Mirage 2000-5, το ιπτάμενο ραντάρ ΕΜΒ-145, αλλά και το θρυλικό Spitfire.
Επιπλέον, όπως επιβεβαιώθηκε και στη Media Day της Παρασκευής, το ελικόπτερο ΑΗ-64 Apache της Αεροπορίας Στρατού θα δείξει τις μοναδικές πτητικές του δυνατότητες, ενώ θα πραγματοποιηθεί και μία εικονική αποστολή έρευνας και διάσωσης σε περιβάλλον μάχης με τη συμμετοχή των Ειδικών Δυνάμ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss