Η Αθήνα διεκδικεί τον τίτλο για τον καλύτερο πολιτιστικό προορισμό του 2017

Η Αθήνα διεκδικεί τον τίτλο για τον καλύτερο πολιτιστικό προορισμό του 2017 , ενώ το απόγευμα της 29ης Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο θα ανακηρυχθεί η πόλη ως καλύτερος Πολιτιστικός Προορισμός για το 2017.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης βρίσκεται στην Βρετανική πρωτεύουσα , προσκεκλημένος του Οργανισμού Leading Culture Destinations Awards , ο οποίος θα παραστεί στην επίσημη τελετή ανακοίνωσης της πόλης με την ισχυρότερη δυναμική πολιτιστικού προορισμού για το 2017 – Emerging Cultural City of the Year.

Η πόλη της Αθήνας διεκδικεί τη μεγάλη διεθνή διάκριση, έχοντας ως συνυποψήφιες πόλεις όπως το Λος Άντζελες, το Κεμπέκ, τη Βενετία και το Όσλο.

Αναμφισβήτητα η Αθήνα διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις τον τίτλο , αφού είναι η πόλη που η πολιτιστική αύρα είναι διάχυτη παντού .

Μνημεία , Ιστορικοί τόποι , η Ακρόπολη , ο Παρθενώνας , η Αρχαία Αγορά  και η Ρωμαϊκή Αγορά, το σύγχρονο μουσείο της Ακρόπολης, το θέατρο του Διονύσου και το Ηρώδειο, ο Άρειος Πάγος, η Πνύκα, ο Κεραμεικός, οι Στύλοι του Ολυμπίου Διός, η Πύλη του Αδριανού κ.λ.π.

Αθήνα , η πόλη που γέννησε Πολιτισμό , που συνεχίζει στα σύγχρονα χρόνια να δημιουργεί Πολιτισμό.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss