Αθηνά Οικονομάκου: Έλεγα ότι θα πεθάνω και γελούσαν

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τον σύζυγό της, τις φοβίες της, την ψυχοθεραπεία και το θέατρο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ», ανέφερε η ηθοποιός στην Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε ότι ο ερχομός του δεύτερου παιδιού της, την έκανε να σταματήσει την τηλεόραση. «Και από το θέατρο λείπω πολύ, περίπου 8 χρόνια», πρόσθεσε η Αθηνά Οικονομάκου.
Η Αθηνά Οικονομάκου πρωταγωνιστεί τώρα στη θεατρική παράσταση «Η Τρελή του Σαγιό» με τους Νίκο Μουτσινά και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο θέατρο Παλλάς.

«Μπήκα δυναμικά και με ωραία διάθεση. Υποδύομαι μια λαντζέρισσα, ένα ευαίσθητο πλάσμα, ρομαντική ψυχή. Την βλέπουμε να ερωτεύεται, αλλά για να ζήσει χρησιμοποιεί άλλους τρόπους. Είναι ένα σύγχρονο έργο με πολλά μηνύματα». Η ίδια εξηγεί γιατί αποφάσισε να απέχει χρόνια από το θέατρο.

«Είχα πάθει φοβία ότι θα πάθω κρίση πανικού. Θεωρούσα κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου ότι κάτι μπορεί να μου συμβεί. Πώς άντεξα απορώ. Έλεγα στους συνεργάτες μου “θα πεθάνω, δεν είμαι καλά” και γελούσαν. Στην σκηνή δε φαινόταν αυτό, ήταν εσωτερικό, ήμουν με κρύο ιδρώτα.

Είναι εφι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss