Αθηνά Οικονομάκου: Πως να αντισταθεί σε αυτόν τον γλυκό «πειρασμό»!

Διαθέτει τέλειες αναλογίες ! Αυτό δεν σημαίνει ότι κι εκείνη δεν «υποκύπτει» πού και πού σε γλυκούς «πειρασμούς». Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου. Χθες βρέθηκε για βόλτα στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την κολλητή της φίλη και κουμπάρα Εύη Πρεβενά. Μαζί απόλαυσαν το πιο λαχταριστό γλυκό.

Η αλήθεια είναι πως η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας μετά την άρση του lockdown, όπου έμεινε στο σπίτι με τον γιο της Μάξιμο και τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, ξεκίνησε και πάλι τα γυρίσματα και όλες τις επαγγελματικές της δραστηριότητες και φυσικά σιγά σιγά τα reunion με τις φίλες της.

Έτσι τα δυο κορίτσια συναντήθηκαν χθες, έκαναν τις βόλτες τους στα μαγαζιά. Βρήκαν την ευκαιρία και απόλαυσαν ένα λαχταριστό γλυκό. Η Αθηνά ανέβασε ένα video στο Insatagram και να μας εντυπωσιάζει.

Η όμορφη ηθοποιός, μάλιστα, που όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της ετοιμάζεται για τον επόμενο κύκλο της σειράς «Έλα στη θέση μου», δεν έχει κάνει ακόμη σχέδια για το καλοκαίρι και για το πότε θα πάει διακοπές με την οικογένειά της…

Δεν είναι τέλειο;

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss