Αθηναΐς Νέγκα: «Τα πόδια μου μάκρυναν, ίσως βοήθησε η τηγανιτή πατάτα που έφαγα»

Μια χιουμοριστική ανάρτηση έκανε η Αθηναΐς Νέγκα ψάχνοντας να δώσει λύση στο «μυστήριο» πίσω από τα μακριά της πόδια.

H Αθηναΐς Νέγκα έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει με το μπικίνι της μπροστά από μία αιώρα. Η ίδια πείστηκε να αναρτήσει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο λόγω των ποδιών της. Όπως γράφει και στη λεζάντα της ανάρτησής της, δεν καταλαβαίνει το πώς έγινε, αλλά τα πόδια της δείχνουν πολύ μακριά.
Μάλιστα, αστειεύτηκε πως δεν γνωρίζει αν απλά βγήκε σωστά η φωτογραφία και την κολακεύει ή αν τα μακριά της πόδια είναι αποτέλεσμα του φαγητού που έφαγε χθες.

Συγκεκριμένα, η Αθηναΐς Νέγκα έγραψε: «Δεν υπάρχει ένας, στην οικογένεια μου που να ξέρει πως να μακραίνει τα πόδια σε μια φωτό, περιέργως στη συγκεκριμένη, βγηκα με μακριά πόδια ή κάπως μακρύτερα; την ανεβάζω λοιπόν γιατί με κολακεύει, το άλλο ενδεχόμενο, είναι τα ποδια μου πράγματι να μάκρυναν, καποιος περίεργος συνδυασμός τροφών, όπου κυριαρχεί η τηγανιτή πατάτα να επέδρασε ενώ κοιμόμουν κ να ξύπνησα έτσι! Όπως κ να έχει, αυτή είμαι φέτος ! Αν το φαινόμενο συνεχίσει θα ανεβάσω κι άλλες».

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss