Αθλητικές μεταδόσεις: Αυλαία για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Περιστέρι σε ΟΑΚΑ και Κύπρο

MEDIA

” ” / – ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το “Παύλος Γιαννακόπουλος” στο ΟΑΚΑ και το “Νεόφυτος Χανδριώτης” στην Κύπρο ολοκληρώνονται σήμερα (24/9) με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του Περιστερίου. Πού θα δείτε τα παιχνίδια.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Περιστερίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για ακόμα μία φορά τις ομάδες τους να δίνουν φιλικούς αγώνες προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Τα βλέμματα θα στραφούν στο ΟΑΚΑ και την Κύπρο για την τελευταία ημέρα των τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” και “Νεόφυτος Χανδριώτης”.

Το 4ο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”, που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός, ολοκληρώνεται σήμερα (24/9) με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει το μικρό και τον μεγάλο τελικό.

Στο πρώτο χρονικά ματς, τον μικρό τελικό, η Μακάμπι θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές (18:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) ενώ στον τελικό ο οικοδεσπότης Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο (21:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24)

Θυμίζουμε πως στους δύο ημιτελικούς, οι πράσινοι επικράτησαν της κατόχου της EuroLeague, Αναντολού Εφές, ενώ στον άλλον η Αρμάνι Μιλάνο πέρασε το εμπόδιο της Μακάμπι.

Ολοκληρώνεται η δράση και στην Κύπρο

Τελευταία ημέρα αγώνων και στο τουρνουά “Νεόφυτος Χανδριώτης” στην Κύπρο εκεί όπου Ολυμπιακός και Περιστέρι θα δώσουν ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας (18:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24), ενώ το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη θα παίξει κόντρα στην Χάποελ Χολόν (20:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24).

Θυμίζουμε πως στα πρώτα ματς που έγιναν την Παρασκευή, Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας πανηγύρισαν νίκες απέναντι σε Χάποελ Χολόν και Περιστέρι αντίστοιχα.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss