Ατομικό ο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ στην επιστροφή στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό

ΠΑΟΚ

Ο Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι EUROKINISSI SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δουλεύει στην τακτική και στα τελειώματα των φάσεων.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χωρίς τους διεθνείς του, αλλά και τον Αντρέ Βιεϊρίνια που έκανε δικό του πρόγραμμα.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ προσπαθεί να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από ένα χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με τον ΟΦΗ και βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο μαζί με τον Γιάννη Μιχαηλίδη που συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

“Χωρίς τους διεθνείς, αλλά με φορτισμένες μπαταρίες και τη διάθεση στα ύψη, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου επέστρεψε στις προπονήσεις και έπιασε δουλειά ενόψει επανέναρξης.

Το τεχνικό επιτελείο θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή προκειμένου να δουλέψει με τους παίκτες και ο ΠΑΟΚ να εμφανιστεί έτοιμος στο επικείμενο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό και τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η προπόνηση της Πέμπτης (22.09) ξεκίνησε με προθέρμανση κι ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ ακολούθησε παιχνίδι κατοχής. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν πάνω στα τελειώματα μετά από συνδυασμούς και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω του χτυπήματος που δέχθηκε στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη, ενώ μόνος του δούλεψε κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης , που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Την Παρασκευή (23.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία” αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss