Αττική Οδός: Κλείνει για κάποιες ώρες την Τετάρτη λόγω ασκήσεων

Ποια τμήματα της Αττικής Οδού θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη και για ποιες ώρες λόγω άσκησης της Πυροσβεστικής

Από το βράδυ της Τετάρτης (9 Νοεμβρίου 2022) σε κάποια τμήματα στην Αττική Οδό δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων λόγω άσκησης πυρόσβεσης. Θα υπάρξει ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας στη σήραγγα Βριλησσίων στο ρεύμα προς Ελευσίνα, καθώς και ολικός αποκλεισμός του κλάδου εισόδου Πλακεντίας (κόμβος 13) προς Ελευσίνα.
Τα παραπάνω τμήματα της Αττικής Οδού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα παραμείνουν κλειστά από τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης (9/11) και για 6 ώρες, μέχρι δηλαδή και τις 5:00 το πρωί της Πέμπτης (10/11). Στην άσκηση πυρόσβεσης θα συμμετάσχουν οι Αττικές Διαδρομές, η Πυροσβεστική, η Ελληνική Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Η κυκλοφορία από Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο / Κατεχάκη θα εκτρέπεται στην έξοδο Πεντέλης (έξοδος 12) και μέσω της οδού Αττικής (πάρκο Βριλησσίων άνωθεν της σήραγγας) θα επανεισέρχεται στην Αττική Οδό προς Ελευσίνα από τον σταθμό διοδίων Πεντέλης Δυτικά, άνευ δεύτερης καταβολής διοδίων. Ομοίως, η κυκλοφορία με προορισμό την Αττική Οδό προς Ελευσίνα μέσω του κλάδου εισόδου του κόμβου Πλακεντίας (κόμβος 13), θα εκτρέπεται μέσω της οδού Αττικής και θα εισέρχεται στην Αττική Οδό προς Ελευσίνα από τον σταθμό διοδίων Πεντέλης Δυτικά, άνευ καταβολής διοδίων.
Σημειώνεται ότι η Αττική Οδός, σε ανακοίνωσή της, ευχαριστεί θερμά τους οδηγούς για την κατανόηση.

Διαβάστε επίσης

Απεργία 9/11: Δεν θα ισχύσει την Τετάρτη ο Δακτύλιος στην Αθήνα
Απεργία 9/11: Ποιες πτήσεις αλλάζουν ή ακυρώνονται
Αύριο η 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ – Απροσπέλαστο το κέντρο


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss