Australian Open: Ευπρόσδεκτος ο Τζόκοβιτς, αποφασίζει η κυβέρνηση

Australian Open: Ο διευθυντής αγώνων του Grand Slam της Αυστραλίας, Κρεγκ Τάιλι τόνισε ότι τόσο ο Νόβακ Τζόκοβιτς, όσο κι οι τενίστες από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία είναι ευπρόσδεκτοι.

Οι υπεύθυνοι του Australian Open ξεκαθάρισαν ότι θέλουν τόσο τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όσο και τους αθλητές από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία στη διοργάνωση του 2023.
Ο «Νόλε» έχει δεχθεί τριετή αποκλεισμό, μετά την απόφαση της Κυβέρνησης της Αυστραλίας να τον απελάσει, επειδή δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Αντίστοιχα, Ρώσοι και Λευκορώσοι έχουν αποκλειστεί λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο Τάιλι ανέφερε ότι: «τη δεδομένη στιγμή, οι Ρώσοι και οι Λευκορώσοι μπορούν να παίξουν στο Australian Open του 2023. Μοναδική διαφορά ότι δεν μπορούν να εκπροσωπήσουν τη Ρωσία. Θα πρέπει να αγωνιστούν ως ανεξάρτητοι τενίστες υπό ουδέτερη σημαία. Αλλά είναι ευπρόσδεκτοι στην Αυστραλία».
Όσον αφορά στην περίπτωση του Τζόκοβιτς, είπε: «Σε αυτή τη φάση, ο Νόβακ και η Κυβέρνηση θα πρέπει να δουλέψουν μαζί και εμείς θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες. Δεν είναι ένα θέμα που μπορούμε να ασκήσουμε πίεση. Είναι θέμα μεταξύ των δύο πλευρών και εμείς θα χα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss