Aβέβαιο το μέλλον του Henry Cavill στον ρόλο του Superman; – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 1 Average: 4]

Το Zack Snyder’s Justice League, για το οποίο σας αναφέραμε την άποψη μας, λεγόταν πως θα είχε την τελευταία εμφάνιση του Henry Cavill ως Superman, ωστόσο πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε η επιστροφή του.

Τα γεγονότα το τελευταίο διάστημα τρέχουν για την Warner Bros., ενώ είχε αναφερθεί πως θα γίνει και νέα ταινία με τον Henry Cavill στον ρόλο του υπερήρωα. Ο ίδιος ο Cavill, το επιβεβαίωσε στο Instagram, λέγοντας: “Μία πολύ μικρή γεύση του τι έπεται. Η αυγή της ελπίδας ανανεώθηκε. Ευχαριστώ για την υπομονή σας, θα ανταμειφθεί”.
Ωστόσο, τα τελευταία νέα δεν είναι και τόσο θετικά, μιας και υπάρχουν αρκετές ειδήσεις για την DC και μέσα σε αυτές είναι αρκετές που θα αλλάξουν τα δεδομένα. Οι νέοι ιθύνοντες της DC, James Gunn και Peter Safran ετοιμάζουν καινούργια πράγματα, ωστόσο όπως αναφέρει το Hollywood Reporter, ο ηθοποιός ναι μεν θα είχε cameo στην ταινία The Flash, αλλά αυτή μπορεί να μην γίνει. Παράλληλα ενώ ο Cavill είχε συναντηθεί με σεναριογράφους για ένα πιθανό sequel του Man Of Steel, το οποίο μπορεί να γίνει, αλλά με αλλαγές.
Γενικότερα με βάση τα νέα δεδομένα που υπάρχουν, αρκετοί από τους ήρωες της Justice League θα αλλάξουν, μιας και δε θα γίνει άλλη ταινία Wonder Woman, ο Jason Momoa ίσως σταματήσει στο Aquaman and the Lost Kingdom, ενώ ακόμα και το πρόσφατο Black Adam δεν είναι σίγουρο αν θα έχει και συνέχεια. Συνεπώς και η ταινία Man Of Steel 2 είναι δύσκολο να γίνει, ενώ και το μέλλον του Henry Cavill είναι αβέβαιο πλέον και περιμένουμε κάτι επίσημο.
Παράλληλα, όπως ανέφερε ο Dwayne Johnson (πριν από αυτά τα γεγονότα), αρχικά η Warner Bros. δεν ήθελε την επιστροφή για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Ωστόσο, ο ίδιος, η συνεπικεφαλής της εταιρείας παραγωγής του, Seven Bucks, Dany Garcia και Hiram Garcia, δεν δεχόντουσαν το όχι σαν απάντηση και έτσι πίεσαν στο να επιστρέψει. Μάλιστα ο Johnson θεωρεί τον Cavill όχι μόνο τον Superman της γενιάς μας, αλλά και τον καλύτερο.
Μεταξύ άλλων project, η Warner Bros. ετοιμάζει και  μια νέα ταινία Superma …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss