Αυτά είναι τα πιο μπελαλίδικα ζώδια!

Μπορεί να είναι «μεγάλος μπελάς» ή και «γλυκός μπελάς»!

Όταν λέμε ότι κάποιος είναι μπελάς, εννοούμε ένα μάλλον ενοχλητικό άτομο που δεν μας αφήνει σε ησυχία ή αλλιώς εκείνον/η που μας εμποδίζει να ηρεμήσουμε είτε ψυχικά είτε νοητικά.
Ένας τέτοιος τύπος ανθρώπου είναι επιρρεπής στο να αντιδρά με υπερβολή και να εκθέτει ή να κοροϊδεύει και να γελιοποιεί ακόμα και τον εαυτό του. Συχνά, δεν έχει διακριτικότητα και υποπίπτει σε λάθη. Τις περισσότερες φορές είναι σαν να οδηγείται ενστικτωδώς στο να ενεργήσει με τον πιο ακατάλληλο τρόπο.

Παρόλο που η συμπεριφορά αυτού του είδους παρατηρείται συνήθως σε ενήλικες, έχει μια παιδική υφή. Μεγάλος μπελάς μπορεί να είναι ένα άτομο που κάνει «ντόρο» στα σόσιαλ μιντια ή ένας μεθυσμένος στο μπαρ που σκάει στο κλάμα με το κεφάλι πάνω στον πάγκο. Μπορεί επίσης να τον δεις να θρηνεί για την κακή του μοίρα έτσι ώστε να τον ακούσουν όλοι όσοι βρίσκονται τριγύρω ή και να επιδίδεται με ζήλο στο σπορ της αυτολύπησης. Όπως είναι προφανές πρόκειται για άτομα που δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους ή να τον πλασάρουν αλλιώς. Πάντως, μην νομίζεις ότι όλοι οι μπελαλίδικοι τύποι κάνουν φασαρία. Μπορεί κάποιος να είναι «μεγάλος μπελάς» και κάποιος άλλος «γλυκός μπελάς», πιο… μουλωχτός δηλαδή.
Ας δούμε όμως ποια ζώδια είναι αυτά με τα οποία είναι αδύνατο να ησυχά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss